Barion Pixel A 7. évaddal elköszön a Doktor Murphy – Coloré

A 7. évaddal elköszön a Doktor Murphy

2024. 01. 12.

Ki az: Fiatal, tehetséges, orvosként kórházban dolgozik és autista? A válasz: Doktor Murphy. Nos, hamarosan vége.

A kórházas sorozatok annyira jelen vannak a műsoron és akár az életünkben is, hogy egyszerre akár többet is fel tudnánk sorolni. Mindegyikben megmaradhat számunkra egy kellemes vagy épp idegesítő karakter.

Doktor Murphy
Végéhez közeledik a Doktor Murphy / Kép forrása: Jeff Weddell / Contributor / Getty Images

Doktor Murphy elköszön

A The Good Doctor, vagy ahogy Magyarországon ismerjük, a Doktor Murphy főszerepét játszó Freddie Highmore által megformált karakter egyszerre volt idegesítő és mégis szerethető. A fiatal orvos története és munkája 7 évadon át rendkívül népszerűnek bizonyult.

Dr. Shaun Murphyt játszani óriási kiváltság volt, és életem egyik legfigyelemreméltóbb és legkifizetődőbb élménye. Mindig hálás leszek Davidnek, Liznek és Erinnek, valamint a rendkívül tehetséges – és kedves – szereplőgárdának, íróknak és stábnak, akik lehetővé tették ezt a műsort. A mélységes törődés az, amiért ide jutottunk.

Az utolsó évad február 20-án debütál. Sokan fogják sajnálni és hiányolni a sorozatot, ugyanis az előző évad a 18-49 éves felnőttek között a legnépszerűbb volt.

A sorozat producerei is nehezen búcsúznak munkatársaiktól és magától az alkotásuktól is:

Hihetetlenül büszkék vagyunk az elvégzett munkánkra és az üzenetre, amelynek a részesei lehettünk. Várjuk, hogy fantasztikus rajongóinknak, az igazán rendkívüli Freddie Highmore-nak, a többi tehetséges színészünknek (és barátunknak) és a szakma legjobb stábjának megadhassuk azt a sorozatot, amelyet mindannyian megérdemeltek.

Az ABC nem csak a kórházas sorozatot fejezi be, ugyanis végéhez közeledik a 19-es körzet, a Zsaruvér, Az ifjú Sheldon, a Bob szereti Abisholát és a SWAT is.

Nyitókép forrása: Jeff Weddell / Contributor / Getty Images