Megfontolt, jó munkaerő és még sorolhatnánk… Ilyen a szűz jegyű férfi

2023. 09. 18.

Ha hiszel abban, hogy a csillagjegyek fontos tulajdonságokat árulnak el rólad és másokról is? Ha szeretnéd tudni, hogy milyen a szűz jegyű férfi, akkor ne lépj tovább.

Általánosságban elmondható, hogy a szűz jegy szülöttei hűségesek, szorgalmasok. Kissé nehezen nyílnak meg másoknak, de akinek sikerül beférkőznie a szívükbe, akkor minden gond nélkül képesek az érzelmeket kifejezni, viszonozni.

Szűz jellemzők
Intellektuális, gondoskodó és szeret dolgozni / Kép forrása: Maria Hernandez / Getty Images

Elég érzékenyek, így könnyű megsérteni őket, ráadásul nagyon erkölcsösek is. Gyakorlatiasságuk, jó vezető és szervező képességeik miatt nagyon jó munkaerőnek bizonyulnak. Olyannyira, hogy a szüzek egyenesen szeretnek dolgozni. Örömet okoz nekik az elvégzett munka tudata. A rendszeresség is egy ok, ami miatt szeretnek dolgozni. Kevésbé kockáztató típus, ezért az egészségükre is ügyelnek. Igyekeznek mindent a hasznosság szempontjából nézni, így amit haszontalannak vélnek, azzal nem foglalkoznak.

És a szűz férfiak?

Tudni szeretnéd, hogy a milyen egy igazi szűz pasi, mielőtt még belevágnál vele az ismerkedés mélyebb bugyraiba? A horoszkópja szerint ilyen!

Nem fogsz csalódni sok szempontból, mert igencsak megfontolt. Erényei közé tartozhat, hogy nem az a dicsekvő fajta, elég barátságos és nyugodt. Még akkor is, ha valaki felmérgeli. Jó barát és keresik is a társaságát, mert jó tanácsokat tud adni. Ő maga azonban megválogatja, hogy kinek nyújt baráti jobbot. Intellektuális típus, ezért szereti magát képzeni.

A nyugalomra törekszik, ezért számára a hangos társasági élet az nem mindig csáberő. Nehezebben hoz döntéseket, mert az időigényes számára. Racionális és analitikus gondolkodása miatt minden lehetőséggel számol, mérlegel és csak aztán dönt.

Nemcsak jó megfigyelő, de az apró részletre is figyel és elég kritikus.

Kedveli a rendet, tisztaságot és igyekszik környezetét is így tartani.

Családját szereti biztonságban tudni és mindent megadni, de nagyon megnézi, hogy mire ad ki, így bárki is lesz a párja, az némi zsugorisággal találja magát szemben.

Szűz férfi
Mielőtt tényleg megismernéd a szűz férfit, már tudj meg róla többet / Kép forrása: Allexxandar / Getty Images

Milyen a szerelemben?

  • elég romantikus fajta, de meggondolja, hogy kivel létesít tartós kapcsolatot,
  • ha bebizonyosodik, hogy rátalált a megfelelő társra, akkor nagyon odaadó,
  • igyekszik mindent megtenni a szerelméért, családjáért,
  • válogatós a szerelemben, nem akárkit enged magához közel,
  • hajlamos a zárkózottságra, de szüksége van szeretetre és figyelemre,
  • józan gondolkodását a szerelemben is érvényesíti.
Nyitókép forrása: Allexxandar / Getty Images