Barion Pixel Lobbanj szerelemre Szent Iván éjjelén! – Coloré

Lobbanj szerelemre Szent Iván éjjelén!

2021. 06. 22.

Senkinek nem kell boszorkánynak születnie ahhoz, hogy egy kis bűbájjal magáénak tudja szerelme tárgyát – elég néhány praktika, melyeket bevethetünk június 23-án, Szent Iván varázslatos éjjelén!

Tűzugrás az örök szerelemért

Ezen a napon a hatalmas lángokkal égő tűz nem csupán a Nap sötétséggel vívott csatáját, hanem a szerelem lángra lobbanását is segíti. Hiszen az a hajadon lány, aki tetszetős, légies mozdulatokkal ugorja át a szalmából és faágakból rakott tüzet, egycsapásra szerelme karjaiban találhatja magát. De egy igazi boszorkányesküvő keretein belül a párunkkal kézen fogva is nekiveselkedhetünk a lángoknak, melytől örökké tartó, mágikus kapcsolat szövődik közöttünk.

Ezoteria Szent Ivan Ej Szerelmi Varazslat 2
Forrás: Shutterstok/PuzzlePix

Pislákoló gyertyaláng

Ha nincs módunk örömtüzet rakni, akkor sem kell lemondanunk a Szent Iván-éji szerelmi varázslatokról. Tökéletesen elég lehet egy sárga, narancssárga, de leginkább egy tűzpiros színű gyertya, melynek aljára rákarcoljuk szerelmünk tárgyának nevét. Ezután meggyújtjuk a gyertyát és hagyjuk teljesen leégni úgy, hogy valamivel éjfél után is pislákoljon még a tűz. De ha biztosra szeretnénk menni, egyből két gyertyát vegyünk elő: egyiken legyen a saját nevünk, a másikon pedig ugyanúgy a szerelmünké. Előbb azt a gyertyát gyújtsuk meg, melyen a mi nevünk áll, majd ennek lángjából a másikat. Amikor pedig minkét gyertya csonkig égett, csak türelmesen várjuk a hatását – hamarosan jönni fog!

Ültessünk virágmagot

Az ezen a mágikus éjszakán elültetett virágmaggal együtt a szerelem is virágokat bonthat! Csak fogjunk egy virágfölddel teli cserepet és ültessünk el benne sárga, rózsaszín vagy bordó árnyalatú virágokat hozó magot. Mindezt úgy, hogy közben a kiszemeltünkre gondolunk! Arra ügyeljünk, hogy a választott növény nyár végén, ősz elején boruljon virágba. Majd nincs más dolgunk, mint odaadóan, szeretettel gondoskodni a növényünkről. És mire virágba borul, addigra a szerelem is ránk talál majd.

Ezoteria Szent Ivan Ej Szerelmi Varazslat 3
Forrás: Shutterstok/PuzzlePix

Borítókép forrása: Shutterstok/PuzzlePix