Barion Pixel Kotnyeles csillagjegyek: ez az 5 mindenbe beleüti az orrát – Coloré

Kotnyeles csillagjegyek: ez az 5 mindenbe beleüti az orrát

2022. 04. 16.

A zodiákus kotnyeles csillagjegyei egyszerűen nem bírják, hogy ne ártsák bele magukat olyasmibe, amihez semmi közük. Te is közéjük tartozol?

A zodiákus kotnyeles csillagjegyei egyszerűen nem bírják, hogy ne ártsák bele magukat olyasmibe, amihez semmi közük, és sajnos ritkán állnak meg ezen a ponton… Helyette megpróbálják megoldani mások dolgait, amivel többnyire csak rontanak a helyzeten. Bár alapvetően jó szándék vezérli őket, mégis meg kellene tanulniuk, hogy időnként azzal segítenek, ha nem segítenek.

5 kotnyeles csillagjegy, akik mindenbe beleütik az orrukat

Bika

A Bika mindent mindenkinél jobban tud, ő A kotnyeles csillagjegy. Ezért számára elképzelhetetlen, hogy ne ossza meg saját élettapasztalatait környezetével? A probléma ott kezdődik, hogy a jegy szülöttei nem látják, hogy kotnyelességük tényleg segít, vagy csupán ront a helyzeten. Ám ha egyszer elkötelezik magukat valaki mellett, akkor senki és semmi nem állíthatja meg őket. Szentül hiszik, hogy ők bizony pontosan tudják, mi a jó másoknak, ha pedig a dolgok mégis rosszul sülnek el a végén, nos, legalább megpróbálták.

Kotnyeles Csillagjegy Telefonál
A kotnyeles csillagjegyek egyszerűen nem bírják ki, hogy ne ártsák bele magukat olyasmibe, amihez semmi közük (Fotó: Shutterstock/Puzzlepix)

Nyilas

A Nyilas csak segíteni akar, tényleg olyan rossz ez? Emiatt gyakran belesodródnak helyzetbe, ahol valójában nem kívánatos a jelenlétük, és csak rontanak a helyzeten, bár a szívük a helyén volt. Néha túl optimisták, és nem törődnek a részletekkel, vagy olyasmit mondanak, ami leginkább olaj a tűzre. Ám ők ezt úgy fogják fel, hogy ez kotnyeles csillagjegynek lenni még mindig jobb, mint lelépni vagy csak tétlenül állni és nézni.

Ikrek

Az Ikrek szuperhősként ugrik bele a szituációkba, ha igazságtalanságot szimatol, vagy ha egy hozzá közelálló személy olyasmit csinált, amit nem kellett volna. Az emberek időnként meg is mondják a jegy szülötteinek, hogy nem kell kiállniuk értük, ám ők ezt meg sem hallják. Akkor is kotnyelesek, ha valójában semmi közük a dolgokhoz.

Oroszlán

Amikor baj van, az Oroszlán tudja a választ. Ha barátjuk nem azt csinálja, amit kellene, vagy nem hozza ki magából a maximumot, az Oroszlánok megpróbálják a megfelelő irányba terelni. Erős az igazságérzetük, és nem félnek elmondani véleményüket. Igen, az Oroszlánokról köztudott, hogy kotnyelesek és gyakorta főnökösködnek, de ők már csak ilyenek. Képesek a sémákon kívül gondolkodni, tehát amit környezetük beleavatkozásnak gondol, az szerintük inkább kreatív problémamegoldás.

Kos

Ahelyett, hogy lefoglalnák magukat, a Kosok minduntalan beleütik az orrukat mások dolgába. (Ők egyértelműen kotnyeles csillagjegyek.) Egyszerűen nem tehetnek róla, nagyon impulzívak, és nehezen tudják megállni, hogy ne adjanak tanácsot. Bár szinte mindig a jó szándék vezérli, és valóban segíteni akar, de olykor nem veszi észre, hogy nem kérnek a segítségéből. Roppant magabiztos, és meggyőződése, hogy ha többen követnék a tanácsait, a világ sokkal jobb hely lenne.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix