Barion Pixel Vigyázat: ezek a csillagjegyek hajlamosak a túlevésre – Coloré

Vigyázat: ezek a csillagjegyek hajlamosak a túlevésre

2023. 07. 14.

Kevés ember nem szeret enni, és kevés az is, akin nem fognak a szénhidrátok. Bizonyos csillagjegyeknek azonban nagyon oda kell figyelni a habzsolással.

Van az a mondás, hogy “egyesek azért esznek, hogy éljenek, míg mások azért élnek, hogy ehessenek”. De ki ne szeretne egy különleges, finom vacsorát eltölteni, új ízeket kipróbálni? Ki tud ellenállni a leggusztusosabb fogásoknak? A mérték azonban fontos, ha szeretnénk fittek és egészségesek maradni. A túlevés okozhat diszkomfort érzést, elhízást és idővel ebből adódó betegségeket is. Néhány csillagjegy különösen hajlamos arra, hogy sokat egyen, vagy többet a kelleténél, aminek oka lehet a stressz, a hedonizmus és az önjutalmazás is.

csillagjegy, evés
Forrás: Unsplash

Halak

Szeretik a finom, tápláló ételt, és a jó étel egyenesen a szívükbe megy, ahogy ők fogalmaznak. Szinte érzik a szakács lelkületét benne. A Halak az evés iránti szeretetük miatt esznek túl sokat. Ha van készségük a főzéshez, barátaikat és családtagjaikat is állandóan finom ételekkel árasztják el. Jó szemük van ahhoz is, hogy megtalálják azokat a helyeket, amelyek a legjobban szolgálják a mennyiség és minőség kombinációját.

Skorpió

A Skorpió csillagjegyűeknek megvan az a tulajdonságuk, hogy irányítsanak, legyen szó a saját életükről vagy az otthoni vagy munkahelyi dolgaikról. Ez a kontrolligény azonban megnyilvánulhat a túlzott engedékenységben, akár az általuk csinált dolgokban, akár az étkezésekben. Hacsak nem tartanak fegyelmezett diétát, amint ízletes ételeket kóstolnak meg, túleszik magukat.

Ikrek

Az ebbe a csillagjegybe tartozó emberek tevékenységként szeretnek enni. Minden összejövetel-tervet az étkezéssel kapcsolatosan készítenek, abból indulnak ki és mindig terülj-terülj asztalkámat kell varázsolniuk. Ha pedig nincs apropó, imádnak nassolni is pótcselekvésként. Az étel boldogságot ad nekik, és a legjobb barátaikkal, családjukkal szeretik ezt megosztani, de a stresszt is ily módon vezetik le.

csillagjegy, evés
Forrás: Unsplash

Vízöntő

Érdekes viszonyuk van a táplálékkal. Ha úgy találják, hogy korlátozzák vagy ellenőrzik táplálékfelvételüket, például valaki arra kéri őket, hogy figyeljenek az étrendjükre, hajlamosak lesznek a túlevésre. Nem szeretik, ha megmondják nekik, mit tegyenek, és nem értékelik, ha beleavatkoznak az étellel való kapcsolatukba.

Borítókép forrása: Unsplash