Barion Pixel 4 csillagjegy, akiknek szinte halálos a pillantásuk – Coloré

4 csillagjegy, akiknek szinte halálos a pillantásuk

2023. 01. 20.

Ismert a mondás, hogy valaki ölni tud a tekintetével. Bizonyos csillagjegyek annyira tüzesek és ellentmondást nem tűrőek, hogy képesek az ellenfelüket hatástalanítani már a nézésükkel.

Nem mindig kellenek szavak. Idézzük csak fel valamelyik szigorú tanárunkat, a nagyszülőnket vagy épp a felettesünket, akinek a tekintete elég volt, hogy vigyázva álljunk vagy ne kövessünk el kihágást. Sokszor többet mond ezer szónál az a halálos pillantás, amit némelyik csillagjegy abszolválni tud. A tekintetükön keresztül egyetlen villanás által az egész személyiségük és erejük megmutatkozik. Jaj annak, aki a rossz oldalon áll és vetélytársukká vagy ellenségükké válik!

Bika

A Bika passzív-agresszív csillagjegy. Utálják a konfliktusokat, és ha provokálják őket, egyfajta ellenséges bánásmódként halálos pillantást vetnek az ellenfélre. Nem szokásuk a harcot ok nélkül felvenni, előbb igyekeznek kicsiben véget vetni a vitáknak, ezért azzal fejezik ki nemtetszésüket, hogy inkább tesznek valamit, amivel kifejezik azt, hogy szavak nélkül is el van döntve a dolog.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán

Az Oroszlánok a tűzjegyek közül a legdrámaibbak, és halálos pillantásukról híresek. Ők fognak a leghangosabban kiabálni, dührohamot kapni, és olyan dolgokat mondanak, amelyekről tudják, hogy a legjobban bánthatnak vele mást. Ha azonban nyilvános helyen vannak, és hangosan szeretnék rendezni a konfliktust, de ezt nem tudják megtenni, szörnyű halálos pillantást vetnek a másikra, amitől az garantáltan meghátrál.

Nyilas

Általában nyugodtak és türelmesek, ha haragra gyúlnak, azt inkább passzív módon fejezik ki. A pillantásukkal képesek nyilazni, azonnal és pontosan céloznak a másik gyenge pontjára. Ha ez nem vezet sikerre, akkor veszik csak fel verbálisan a kesztyűt.

Skorpió

Senki sem tudja megfékezni ennek a csillagjegynek a haragját. Ha dühösek, senki sem marad ki a szórásból, aki a közelükben tartózkodik. Nem hallgatnak senkire, még akkor sem, ha szerelemről van szó. Félelmetes halálos pillantásokat vetnek, amelyek bárkit megrémíthetnek és megijeszthetnek. Bosszú szomjasak, így jobb velük barátságban lenni.

Borítókép forrása: Unsplash