Barion Pixel 3 csillagjegy, akik a múltban ragadva élik életüket – Coloré

3 csillagjegy, akik a múltban ragadva élik életüket

2022. 12. 15.

A múlton merengeni néha talán hasznos, de teljesen ott ragadni és a “mi lett volna ha” dolgokon gondolkozni egészen biztosan megölik a jövő lehetőségeit.

Aki a múltban él, az nincs a jelenben, és lemarad a jövő tervezgetéséről is. Időnként talán nem árt számot vetni, visszapillantani és levonni a következtetéseket, de állandóan a múlton keseregni, azt kielemezni, álmatlanul forgolódva felidézni egyes jeleneteket teljesen hasztalan, mert már úgysem lehet változtatni rajta.

Elengedni a múltat nem azt jelenti, hogy elfelejtjük és nem táplálunk érzéseket már iránta, hanem azt, hogy megadjuk magunknak a szabadságot, hogy bármikor változtathassunk, újra kezdhessünk, és másként cselekedve más eredményekre jussunk. Még ha oly szép is volt a múlt, kár összehasonlítgatni a jelennel. Így kell élni a jelent, így lehet formálni a jövőt. Azok a csillagjegyek, akik beragadnak a múlt idő szövetébe, elveszik maguktól és a környezetüktől a fejlődés lehetőségét.

Kos

A csillagjegy szülöttei keresik a biztonságot, megbízhatóságot, amivel a múltban már találkoztak, hiszen azt megbízhatónak élik meg, akkor is, ha épp nem így volt. Az “ismerős” ember, helyzet megnyugtatja őket, pedig lehet, hogy korábban negatív dolog párosult ehhez. A Kos szerencsére merész is, így ha kap kellő motivációt, képes a szekerét kilökni a múlt sarából.

csillagjegyek és a múlt
Forrás: Unsplash

Ikrek

Ennek az állatövi jegynek olyan szép emlékei vannak a múltról, és úgy hiszik, minden sokkal jobb volt akkor, mint manapság. Az Ikrek hajlamosak romantizálni a múltat, ami még jobbá teszi az emléket, mint amilyen valójában volt. Gyakran előfordul, hogy az Ikrek csendesen nevetnek magukban, és újraélik valami nagyszerű emléküket, vagy akár kitalálnak a múltról olyan emléket, érzést, amely boldoggá teszi őket.

Halak

A Halak aranystandardok szerint élnek, és mindezek a mércék a távoli múltjukban jöttek létre. Legyen szó valamiről, ami gyermekkorukban történt velük, vagy valamiről, ami néhány héttel ezelőtt volt, végül minden dolog összehasonlítódik valamivel a múltjukból. Fenntartják az illúziót, bármi áron és nehéz kizökkenteni őket, hogy a jelent is megéljék.

csillagjegyek és a múlt
Forrás: Unsplash

Borítókép forrása: Unsplash