Barion Pixel Három csillagjegy, akik a legdögösebbek – Coloré

Három csillagjegy, akik a legdögösebbek

2022. 12. 05.

Három csillagjegy a csábításra született. Most lerántjuk a leplet azokról a csillagjegyekről, akiknek csak kevesen tudnak nemet mondani.

Minden csillagjegy egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, és mind a tizenkettőben van valami igazán extra és különleges, amivel akár percek alatt képesek levenni másokat a lábukról. Vannak, akik a szépségükkel, mások az intelligenciájukkal, a kisugárzásukkal hódítanak. Három csillagjegy elnyerte a legdögösebb címet, ugyanis ők minden nap a szexiségükkel villognak, és ahol megjelennek, ott biztos, hogy izzani kezd a levegő körülöttük.

csillagjegy, szexi
Három csillagjegy elnyerte a legdögösebb címet. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

A három dögös csillagjegy

Rák

(06.21.-07.23.)

A Rák csillagjegyben született személy szexepilje az intelligenciájában és a visszafogott, ám kifinomult stílusában rejlik. Kissé hűvös személyiségében az első pillanatól kezdve van valami ellenálhatatlan. A legtöbb esetben a racionalista Bak csillagjegy szülöttjét már az első randevún leveszi a lábáról. Mérhetetlen kedvessége és előzékenysége csak hab a tortán, amivel biztos, hogy eléri azt amit akar. Ő soha nem a dumájával hódít, és véletlenül sem mutat többet annál, mint ami válójában. De őszinteségével, határozottságával és éles elméjével ő az első a legdögösebb csillagjegyek között.

Oroszlán

(07.23.-08.23.)

Az Oroszlán csillagjegy képviselőjéről köztudott, hogy éppen olyan, mint az állatok királya, akiről a csillagjegy a nevét kapta. Fenséges, gyönyörű, hatalmas az önbizalma, és ha kinézte magának az áldozatát, biztos, hogy rövid időn belül be is cserkészi azt. Erős erotikus kisugárzásának valóban csak kevesek tudnak ellenállni, hiszen mágnesként vonzza magához az ellenkező nem képviselőit. A Halak csillagjegy szülöttjét azonnal az ujja köré csavarja. Szenvedélyes és buja szerető, ezért ő a csábítás igazán nagy mestere, aki mindig eléri a célját.

csillagjegy
Az Oroszlán szenvedélyes és buja szerető. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Szűz

(08.23.-09.23.)

A Szűz csillagjegy szülöttje ugyan visszafogottságáról és szinte észrevehetetlenségéről híres, ám éppen ez a tulajdonsága lesz az, amivel felkelti mások érdeklődését. A kíváncsi Ikrek számára olyannyira izgalmas ez a visszafogott személyiségtípus, hogy szinte azonnal szerelmes lesz a Szűz csillagjegy képviselőjébe, akiről hamar kiderül, hogy csendes, kissé szürke hétköznapi lénye mögött egy igazi domina vagy szívtipró lakik. Nem csak az ágyban okoz hatalmas és felejthetetlen meglepetéseket, de a romantikázásban is. Gyertyafényes vacsorával, gyönyörű csokrokkal és rózsaszirmokkal hintett ággyal várja haza kedvesét.

csillagjegy
A Szűz nem csak az ágyban okoz hatalmas és feledhetetlen meglepetéseket, de a romantikázásban is. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix