Barion Pixel 4 csillagjegy, akik hajlamosak mérgező párkapcsolatban lenni – Coloré

4 csillagjegy, akik hajlamosak mérgező párkapcsolatban lenni

2022. 06. 22.

A legtöbbünk életében volt olyan párkapcsolat, ami csak a legrosszabbat hozta ki belőlünk és kisebb túlzással, de lassan és biztosan mérgezett belülről. Sajnos bizonyos csillagjegyek jóval könnyebben nyúlnak bele az ilyen jellegű választásokba, ami az egész életükre ki tud hatni.

Csillagjegyünk nagy hatással van a párkapcsolatainkra, hiszen a csillagjegyek elemeinek köszönhetően egyeseket vonzunk, míg másokat taszítunk. Van azonban egy olyan réteg is, akik annak ellenére, hogy ellentétesek, mégsem tudják elengedni a másikat, ezzel pedig hosszú ideig képesek egy mérgező mókuskerékben ragadni.

Charlie Foster A88emaze7d8 Unsplash
Forrás: Unsplash

Az ilyen kapcsolatok ismérve, hogy teljesen kifordulunk magunkból a környezetünk számára. Új szokásokat veszünk fel vagy elhagyjuk a régieket, nem beszélünk a családunkkal, a barátainkkal és szinte csak negatív energia vesz körül minket, főleg a párunk jelenlétében. A csillagjegyek közül négyen sokkal többször lépnek ezekbe a kapcsolatokba.

Íme kiknek kell vigyázni!

Kos

A mindig önfejű és makacs Kos csillagjegyűek sosem hallgatnak a barátaik és a családjaik véleményére, akik már az elején megérzik, ha nem jó embert választottak maguk mellé. Ők azok, akik a rózsaszín köd miatt képtelen racionálisan átgondolni a helyzetet és felismerni, ha valaki csak elszívja az erejüket, sőt mi több azon van, hogy tudatosan leépítse az önbecsülésüket. Sajnos ezek a párválasztásaik sok rossz dolgot vonnak maguk után.

Bak

A Bakok alapvetően okos és intelligens emberek, ám a szerelem és a naivitás őket sem tudja elkerülni. Sokáig képesek benne maradni egy olyan kapcsolatba, ami anyagilag, érzelmileg és testileg is leamortizálja őket, viszont a Kosokkal ellentétben ők nem várják meg az utolsó pillanatot.

Mérleg

A Mérleg csillagzata alatt született személyek sokat vacillálnak, még akkor is, amikor tisztában vannak azzal, hogy valami nem jó számukra. Sokszor hagyják elnyomni, bántani és megalázni magukat a párjuk által, ami szép lassan ahhoz vezet, hogy teljesen elvesztik önmagukat.

Andrik Langfield Kcqwy1rd6i Unsplash
Forrás: Unsplash

Nyilas

A tüzes Nyilas csillagjegyűek nagyon ragaszkodóak, ami sok szempontból jó, ám a párkapcsolataikat illetően ez nem túl szerencsés, mivel akkor is képesek valakibe foggal körömmel kapaszkodni, ha az csak elvett tőlük. Jobban járnának, ha felismernék, hogy mit és mennyit érnek.

Ez is érdekelhet:

Rubin

A rubint sokan az életöröm, a túlfűtött érzelmi állapot kövének tartják. Sokan úgy gondolják, a  rubin hatása elsősorban a szerelmi életünkben teljesedik ki. Ez egyaránt értendő testi és lelki vonatkozásban is. Mivel felébreszti a bennünk szunnyadó életkedvet, segít jobban megélni az érzéseinket is. Ha szeretnél többet tudni a rubinról, akkor olvasd el a cikkünket!