Barion Pixel 3 csillagjegy, akiknek kivételesen jók a megérzéseik – Coloré

3 csillagjegy, akiknek kivételesen jók a megérzéseik

2022. 06. 18.

Mindannyian voltunk már úgy, hogy egy megmagyarázhatatlan érzés kerített minket a hatalmába. Egy gondolat, egy megérzés vagy egyszerűen tudtuk, mi fog történni. Ennek oka természetesen a csillagjegyünkben is keresendő.

Csillagjegyünk is meghatározza, mennyire erős a hatodik érzékünk. Pontosabban az, hogy mennyire vagyunk képesek belelátni a jövőbe, vagy mennyire hallgatunk a belső hangunkra.

Csillagjegy 6
Forrás: Unsplash

Sokan nem hisznek ezekben és figyelmen kívül is hagyják őket, holott az esetek nagyon nagy százalékában a megérzéseink segítenek minket megvédeni vagy előre lépni. Ehhez azonban nagy szükség van némi bátorságra és persze a magunkba vetett hitnek is, ami nem minden csillagjegyre igaz, de háromra mindenképpen:

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyű emberek tüzesek, bátrak és impulzívak. Ezek miatt a tulajdonságaik miatt nem is olyan meglepő, hogy sokszor az adott pillanat hevében hoznak döntést. A legtöbben úgy látják, hogy ez elsősorban a természetük miatt van, de valójában egy belső hang mutatja számukra az utat, amit nem félnek követni. Számukra nem léteznek tények és szabályok. Ha úgy érzik meg kell tenniük valamit, akkor azt meg is teszik.

Rák

Az érzékeny és családcentrikus Rákok mindig a szeretetből és a pozitív energiákból gyűjtik az erőt. Szinte olyan, mintha tudat alatt fejlesztenék a hatodik érzéküket, amelyre nagyon szeretnek hallgatni. Ők azok, akik a nagy döntéseik előtt egy percig sem kételkednek az első megérzésük biztosságában. Sőt, mi több mások is sokat adnak a Rákok ezen képességére.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Bak

A nyugodt és racionális Bakokról senki sem gondolná, hogy elképesztő, szinte már természetfeletti belső hanggal rendelkeznek. Általában csendesen, a hátsósorból figyelik meg az eseményeket, miközben már réges-rég tudják annak kimenetelét és azt is, milyen következményei lesznek. Igazi látók, akik nem kérkednek a képességükkel, ám segíteni nagyon is szeretnek vele.

Ez is érdekelhet:

Rubin

A rubint sokan az életöröm, a túlfűtött érzelmi állapot kövének tartják. Sokan úgy gondolják, a rubin hatása a elsősorban szerelmi életünkben teljesedik ki. Ez egyaránt értendő testi és lelki vonatkozásban is. Mivel felébreszti a bennünk szunnyadó életkedvet, segít jobban megélni az érzéseinket is. Erősíti az elkötelezettségünket a párunk iránt, emellett pedig a szexuális étvágyra is jó hatással lehet. Ha szeretnél többet tudni a rubinról, akkor olvasd el a cikkünket!