Barion Pixel 5 csillagjegy, akiknek magasabb az intelligenciája az átlagnál – Coloré

5 csillagjegy, akiknek magasabb az intelligenciája az átlagnál

2022. 09. 19.

Befolyásolja vajon a csillagjegyünk az IQ-t, a memóriát, a logikát vagy egyéb kognitív funkciónkat?

Természetesen nem jelenthető ki, hogy például a Kosok mindannyian messze intelligensebbek az átlagnál, vagy, hogy a Halak alacsony intellektusúak, hiszen ezeket a dolgokat olyan tényezők befolyásolják, mint a genetika, a szociális hátterünk, a nevelésünk vagy az oktatásunk. Azonban mindegyik csillagjegynek megvan a maga intelligenciaterülete, amely kiemelkedőbb, így bizonyos mértékben mégis lehet rangsorolni a zodiákusokat.

Nyilas

A Nyilasok általában kutatnak, keresnek, felfedeznek, tele vannak kérdésekkel és tudásszomjjal, ezáltal folyamatosan épül ki tudástáruk. Alapos tervezők, szeretnek a jövőbe tekinteni, és semmit nem bíznak a véletlenre.

Ikrek

Az Ikrek éleseszűek, logikus gondolkodással, magas analitikai képességgel. Imádnak beszélgetni és vitatkozni is, kimondottan építő és szórakoztató a velük való disputa. Agyuk mint egy szuperszámítógép, begyűjt minden adatot, majd leszűri. Nem jellemző, hogy tudás nélkül ítélkeznének, és mindig előrébb járnak pár gondolattal, annyira pörög az agyuk.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Vízöntő

A Vízöntőknek a spirituális intelligenciájuk fejlett, a megfoghatatlan dolgokat kutatják, például saját szerepüket, céljukat a világban. Önépítők és önmegvalósítók, ugyanakkor nem önteltek, mindig készek visszaellenőrizni magukat. A Vízöntő spiritualitása kiterjed a jövőre is, érdeklik a még nem létező technológiák, az űrutazás.

Skorpió

A csillagjegy szülöttei nagyon magas intelligenciával rendelkeznek, ami nem mindig a tanulásban nyilvánul meg, sokkal inkább a másokkal való bánásmódjukban és a problémamegoldó képességeikben. Egy igazán talpraesett és bátor jegy, aki az eszét és az okosságát mindig gyakorlatban mutatja meg a környezete és mások számára. Nem érdemes alábecsülni.

Kos

A Kosok igazi életművészek, akik egész életükben azon vannak, hogy képezzék és fejlesszék magukat. Nem is csoda, hogy a jegy szülöttei a legokosabb jegyek között vannak. Elsősorban a matekban és a történelemben mutatkozik meg a tehetségük, de az írás és a nyelvismeret sem áll tőlük messze.

Borítókép forrása: Unsplash