Barion Pixel 5 csillagjegy, akik meglepően kétszínűek – Coloré

5 csillagjegy, akik meglepően kétszínűek

2022. 11. 15.

Az asztrológusok szerint sokat számít, hogy két embernek milyen csillagjegye van, hiszen ez alapján is eldőlhet, mennyire lesznek jóban vagy éppen rosszban…

De a csillagjegyünk bizonyos személyiségjegyeinkre is rányomhatják a bélyeget. Többek között az empátiára, az őszinteségre, a kedvesség vagy éppen a kétszínűség is idetartozik. Utóbbi sokakra igaz, és talán nincs is olyan ember a világon, aki legalább egyszer ne került volna olyan szituációba, ami megkövetelte volna a „kétarcúságot”. Ám bizonyos zodiákusok esetében már konkrét tulajdonságként kell tekinteni a kétszínűségre.

Szűz

A csillagjegy szülöttei elsőre kedvesnek, törődőnek tűnnek, viszont ezt az arcot egy-két hónap után teljesen levetkőzik és, ha a bizalmi körébe tartozunk, akkor gyorsan azon kaphatjuk magunkat, hogy bárkivel, akivel összetalálkozunk a társaságában, egyből ki is beszéli azt. Érdemes vigyázni vele, hiszen sosem lehet tudni, rólunk hogyan vélekedik…

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Vízöntő

A Vízöntők alapvetően is igen furcsa személyiségek és barátságokat is nehezebben kötnek, mint a többi zodiákus. Ez többnyire azért van, mert nehezen tudnak őszinték lenni, ami az első találkozások alkalmával nyilvánvalóvá is válik mások számára. Bár kétszínű jegy, ők másokkal ellentétben ezt nem is titkolják.

Halak

Az érzelmes Halak alapvetően egy barátságos és közvetlen csillagjegy, de jobb vigyázni vele. Még a legjobb barátaival is képes kibabrálni, ha a kedve vagy a hangulata úgy tartja. Igazi két arc, aki könnyen és fájdalmasan képes átváltani az egyik személyiségéből a másikba.

Kos

A Kos jegyről köztudott, hogy nagyon heves, meggondolatlan zodiákus. Ez a kapcsolataira igaz a leginkább, ezért érdemes tartani vele a három lépés távolságot. Egyik pillanatban még az ember javát akarja, a másikban pedig már hazugságokat terjeszt a munkahelyen.

Mérleg

A csillagjegy szülötteire igaz a leginkább a kétszínű jelző, ugyanis minden második kimondott szavuk mögött valami rosszindulat vagy hátsószándék bújik meg. Nehéz megállapítani, hogy mikor, mit gondolnak, és sajnos ez a saját környezetükre is igaz.

Borítókép forrása: Unsplash