Jó lesz, ha ez a 4 csillagjegy komolyan veszi idén a bolondok napját

2023. 04. 01.

Világszerte évenként egyszer az ugratásoké, csínytevéseké a főszerep, persze mások kárára. Azonban nem minden csillagjegynek kell, hogy könnyelműen teljen el ez a nap.

Asztrológiai szempontból az idei bolondok napja lehet az ideje, hogy komolyabban vegyük a dolgokat, különösen négy csillagjegy esetében: Kos, Bika, Skorpió és Vízöntő.

2023. április elseje egybeesik a Kos csillagjegy újholdjának energiájával, amely arra hívogat minden embert, hogy finoman hangolódjon érzelmeire. Dana DeFranco asztrológus szerint ezen a napon az újhold is csatlakozik a Merkúrhoz, valamint Chironhoz, és ez nagyszerű lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy elmélkedjenek a múlt sebeiről, illetve megtalálják a módját a fájdalom kezelésének anélkül, hogy másokat vagy önmagukat hibáztatnák.

Kos

Mivel az újhold ebbe a jegybe ér, ez már önmagában is hasznossá teszi a Kosok számára, hogy Bolondok napján igazán valódi önmagukkal legyenek elfoglalva. DeFranco azt javasolja, hogy tegyék fel maguk a kérdést: „Hogy érzed magad? Mit szeretnél komolyabban venni? Hol tart vissza a bizonytalanságod?” Ajánlott vizualizálni a legjobb önmagukat, a legideálisabb verziójukat, amire vágynak, mert ez segíti a manifesztációt a jövőben.

Bika

A Bikák 2018 óta bizonytalanságokkal küzdhetnek a bolygók állása folytán. A Bikák bolondok napi horoszkópja, amely az újholdat köszönti a bánat és veszteség 12. házában, arra ösztönözheti őket, hogy komolyan foglalkozzanak mentális egészségükkel. A Bika sokszor nem vág bele olyanba, ahol a sikere nem garantált. Remek időszak ez tudatosítani, hogy valaminek a meglépése, elkezdése már önmagában siker.

csillagjegy, április elseje
Forrás: Unsplash

Skorpió

A halál, az újjászületés és az átalakulás csillagjegyeként a Skorpió azt az érzést élheti meg, hogy mindig ezen megy keresztül és nem éri el a boldogság pillanatát. Pedig az ott van, és április elsején most különösen örömteli dolgokat élhet át. Az újhold alatt érdemes átgondolniuk, mi vagy ki okoz örömet nekik igazán az életükben.

Vízöntő

Eljött a mérlegelés, számvetés ideje számukra. A Bolondok napi horoszkópjuk örvendetes lehetőséget ad néhány változtatás végrehajtására. Mivel a Vízöntő az állatövi jegyek lázadója, azt is megfontolhatják, hogy mi ellen lázadjanak fel, amit egyszerűen eldobhatnak az életükből.

Borítókép forrása: Northfoto