Barion Pixel 4 csillagjegy, akik sokszor balszerencsések – Coloré

4 csillagjegy, akik sokszor balszerencsések

2022. 06. 20.

Balszerencsés időszaka mindenkinek szokott lenni. Gondoljunk csak a kocsi javíttatására, a plusz kiadásokra, szakításra vagy veszteségre, amelyek vannak, hogy egyszerre történnek az életünkben. Egyesek azonban úgy vélik a csillagjegyünknek is sok köze lehet ahhoz, hogy ki, mennyire vonzza be ezeket a dolgokat.

Csillagjegyünk – ahogy azt már többször is írtuk – sokak szerint meghatározza sorsunk, életünk alakulását. Vagyis azt is, miben és mennyire vagyunk erősek, milyen képességeink vannak, valamint hogyan tudunk kapcsolatokat kiépíteni.

Balszerencse
Forrás: Unsplash

Mindannyiunk életében van legalább egy olyan személy, akivel mindig történik valami rossz, valami peches. Ezen általában viccelődünk vagy nevetünk, pedig a spirituális gondolkodású emberek szerint sok köze van a zodiákusunknak is a balszerencse áradásában, ami négy csillagjegyre valóban igaz lehet.

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei megnyerőek, szépek és okosak. Ám van egy kifejezetten rossz és érthetetlen oldaluk is, ami miatt a karma újra és újra leszokott csapni rájuk, méghozzá balszerencse formájában. Sokszor történnek velük rossz és megmagyarázhatatlan dolgok, illetve gyakran találják magukat olyan helyzetekben, amelyekből még akkor is ők jönnek ki rosszul, ha nem is ők voltak a hibásak.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Halak

Az érzelmes és melegszívű Halak szeretnek jót cselekedni, ugyanakkor valamiért hozzájuk sem kegyes a sors. Szerencse híján mindig lemaradnak a jó dolgokról és, ha elmennek valahova, szinte borítékolható, hogy ott fog történni valami. Néha kicsit olyan, mintha el lennének átkozva, pedig csak jobban kéne hinniük magukban.

Szűz

A Szüzek alapvetően is kissé mártírok, így érthető, hogy a vonzás törvénye alapján minden rossz megtalálja őket. Sokszor szeretnek belemerülni a negatív dolgokba, ezért észre sem veszik, hogy a balszerencséjüket a hozzáállásuk miatt vonzzák be.

Rák

A Rák csillagjegyű emberek – akárcsak a Szüzek – gyakran szeretnek az önsajnálatba mélyedni, ha rossz passzban vannak. A Szüzekkel ellentétben viszont ők sokszor ezzel szeretnek embereket megnyerni maguknak, ami egy ideig működőképes, viszont hosszú távon kellemetlen dolgokat tudnak behozni az életükbe.

Ez is érdekelhet

A rubin hatása

A rubint sokan az életöröm, a túlfűtött érzelmi állapot kövének tartják. Sokan úgy gondolják, a rubin hatása elsősorban a szerelmi életünkben teljesedik ki. Ez egyaránt értendő testi és lelki vonatkozásban is. Mivel felébreszti a bennünk szunnyadó életkedvet, segít jobban megélni az érzéseinket is.  Ha szeretnél többet tudni a rubinról, akkor olvasd el a cikkünket!