Barion Pixel 3 csillagjegy, akiknek 2023 lehet a legjobb évük – Coloré

3 csillagjegy, akiknek 2023 lehet a legjobb évük

2022. 12. 22.

Új év, új lehetőségek – legalábbis minden december 31-én ezt szeretnénk hinni. Ennek ellenére, amikor eljön ismét az év vége, visszatekintve már nem mindig olyan fényes a helyzet. Vajon mely csillagjegyek szülöttei remélhetnek sikereket az újévben?

December végén sokan visszatekintenek az elmúlt időszakra, számot vetnek, átgondolják, mit kellett volna esetleg másként csinálni, illetve mit sikerült megvalósítani a kitűzött célokból. Mindig ott van a remény, hogy ami elmaradt vagy kimaradt az majd a következő évben bepótolható lesz. Vajon tényleg így van? És megragadtunk minden lehetőséget? Megtettünk mindent? Milyen új kihívásokkal nézünk majd szembe az új évben?

csillagjegy, új év
Forrás: Unsplash

A 2022-es esztendő szimpatikus számnak tűnt sokaknak, a világ dolgait nézve azonban mégsem volt egy könnyed vagy szerencsés év. Rengeteg nehézséggel kellett szembenézni, de talán 2023-ban több örömünk lesz majd. A következő zodiákusok jó okkal remélhetik ezt.

Kos

A céltudatos csillagjegy képviselői általában papírra is vetik a következő év céljait, év közben részcélokra bontják azokat, év végén pedig számadást készítenek. Az sem ritka, hogy hála naplót vezetnek, így fókuszukat a jó dolgokon és történéseken tudják tartani. Mivel a Kosok a nehézségekben is meglátják a kihívást, feladatot, ezért pozitív gondolkodásuk végül mindig eredményeket tár fel. Nem lesz ez másként 2023-ban sem, sőt olyan végcélokat érhetnek el majd, amelyek az elmúlt években halasztásra kényszerültek.

Skorpió

A heves vérmérsékletű Skorpiók a következő évben nemcsak anyagi biztonságot építhetnek ki, de nagy eséllyel rájuk talál a szerelem is. Ehhez azonban a csillagjegy szülötteinek nagyobb nyitottságra lesz szükségük, mint eddig bármikor, ugyanis a flört már nem lesz elég a nagy Ő megszerzéséhez. Azok a Skorpiók, akik új vállalkozásba kezdenek, 2023-ban nagy sikereket érhetnek el. Óvatosnak kell lenniük azonban az egészségükkel, mert forrófejűségük miatt több stressznek lesznek kitéve.

csillagjegy, újév
Forrás: Unsplash

Oroszlán

Régóta áhított álmok válhatnak valóra a következő évben az Oroszlánok számára. A csillagjegy szülötteire jellemző az éleseszűség, a jó szervezőkészség, a gyors feladatmegoldás. Racionális énjük azonban sokszor elnyomja érzelmes oldalukat, de 2023-ban sok olyan csoda vár rájuk, amitől emocionálisan is fejlődnek és szárnyra kapnak. Az Oroszlán jegyűek számára kedvező változásokat hozhat az újév első 3 hónapja, de néha próbára lesz téve a türelmük.

Borítókép forrása: Unsplash