Barion Pixel Három csillagjegy, akik a jég hátán is megélnek – Coloré

Három csillagjegy, akik a jég hátán is megélnek

2022. 12. 19.

Vannak, akik életük legnehezebb szakaszában is képesek kihozni magukból a maximumot. Három csillagjegy különsen élen jár ebben. Mutatjuk, hogy kik ők!

Vannak, akik az élet legegyszerűbb feladataitól is megriadnak, és még egy levelet sem tudnak egyedül helyesen megcímezni. Ezzel ellentétben mások a reggeli kávéjuk kortyolgatása közben is képesek megváltani a világot. Mivel minden csillagjegy más és más alaptulajdonságokkal rendelkezik, ezért ez éppen így van jól. Hiszen attól színes a világ, hogy nem vagyunk egyformák. Azonban létezik három csillagjegy, akikre maximálisan igaz az a mondás, hogy a jég hátán is képesek megélni.

csillagjegy
Három csillagjegy, akik mindenből kihozzák a maximumot. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Három csillagjegy, akik mindenből kihozzák a legtöbbet

Ikrek

(05.21.-06.21.)

A Ikrek csillagjegy szülöttje imádja a kihívásokat, ő az, akinek mindig kell, hogy lebegjen egy megvalósítandó cél a szeme előtt. Még akkor is képes mindent megtenni a célja megvalósítása érdekében, ha senki nem hisz benne, és a legközelebbi hozzátartozója sem támogatja. Az Ikrek csillagjegy képviselője tökéletesen ismeri magát és tudja, hogy ha valamit eltökélt, akkor nincs ami megállítsa. Ha a körülmények összeesküdtek is ellene, akkor is csak arra figyel, ami szeme előtt lebeg. Lehetetlen kizökkenteni.

Ő az a csillagjegy, aki győzelemre született még akkor is, ha rögös út vezeti a babérok learatásáig. Amikor mások panaszkodnak és kudarcokat élnek át, ő akkor is csak a saját dolgával törődik, a befektetett munka pedig mindig meghozza a gyümölcsét. Ezzel a hozzáállással vállalkozását rövid időn belül felvirágoztatja, még a legnehezebb gazdasági helyzetben is.

csillagjegy
Az Ikrek csillagjegy szülöttje győzelemre született. / kép forrása: Shuttetstock / Puzzlepix

Rák

(06.21.-07.23.)

A Rák csillagjegy szülöttjéről köztudott, hogy számára a család az első. Akkor érzi jól magát, ha szeretteinek mindent képes megadni. Ám a legtöbben a karrierjükben is ambiciózus személyek, akik imádják a kreatív munka izgalmas kihívásait. Éppen ezért, a Rák az a csillagjegy, aki tökéletesen menedzseli a munka és a magánélet harmóniájának megteremtését. Szülőként sem retten meg a munkahelyi feladatoktól, és amellett, hogy ő a legjobb anyuka vagy apuka a világon, szakemberként is maximális teljesítményt nyújt, még akkor is ha az egyik gyermeket egész nap a karján kell cipelnie.

csillagjegy
A Rák csillagjegy szülöttje szülőként sem retten meg a munkahelyi feladatoktól. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Bak

(12.21.-01.20.)

A Bak csillagjegy szülöttje egy megrögzött munkamániás, akit az tesz a leginkább boldoggá, ha a szakmájában elismerik, és egyre nagyobb sikereket ér el. Amikor fiatalon szakmát választott, pontosan tudta, hogy kemény fába vágja a fejszét, mi több, azzal is tisztában volt, hogy a kezdeti időszak áldozatokkal jár majd, ő mégis bevállalta. Ma, amikor álmai pozíciójában dolgozhat, büszkén emlékszik vissza azokra az évekre, amikor gyakornokként ingyen vagy szó szerint apró pénzért alkalmazták. Hiszen ő azokban a valóban nehéz időkben is képes volt talpon maradni, és egyedül fenntartani magát. Mivel már átélte a legrosszabbat is, ő az a csillagjegy, aki elé mindegy, hogy milyen problémát gördít az élet, biztos, hogy könnyedén, játszva megoldja majd.

csillagjegy
A Bak a legnehezebb időkben is képes fenntartani magát. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix