Barion Pixel Te köztük vagy? Ezek a csillagjegyek idejekorán érzik a karácsony szellemét – Coloré

Te köztük vagy? Ezek a csillagjegyek idejekorán érzik a karácsony szellemét

2022. 12. 10.

Mindjárt itt a karácsony! Vannak, akik már most felállítják a karácsonyfát, feldíszítik otthonaikat, folyamatosan karácsonyi zenét játszanak, mézeskalácsot sütnek, és ünnepi filmmaratonba kezdenek. Mások teljesen Grincsnek érzik magukat az ünnepi szezonban, hiszen őket nem érinti meg a fenyőillatú készülődés. Vajon az ünnepek iránti szeretet a csillagjegyedtől függ?

Mind a tizenkét csillagjegynek van olyan pozitív és negatív személyiségvonása, mely szerepet játszik abban, hogy hogy viszonyul az ünnepekhez úgy általában. Az asztrológia szerint egyes jegyek szülöttei könnyebben, mások nehezebben birkóznak meg a karácsony és más ünnepségek okozta felhajtással. A következő hét jegyre az első jellemző, ők majd megőrülnek a hóesésért, ajándékcsomagolásért és a Jingle bells-ért!

Rák

A Rák nagyon gondoskodó jegy, aki szereti otthonát és családját. Ez azt is jelenti, hogy a csillagjegy szülöttei imádják az ünnepeket, és nem látnak okot arra, hogy az utolsó pillanatig várjanak az ehhez kapcsolódó feladatok elintézésével. A Rákok szeretnek gondoskodni azokról, akiket szeretnek, így a karácsonyi bevásárlást még november vége előtt megejtik (ha sikerül). Rendkívül kreatívak és szívesen díszítenek az ünnepekre hangolódva, így valószínűleg ők lesznek az elsők a barátaik közül, akik feldíszítik a karácsonyfájukat. Szeretteikkel szeretnék eltölteni az ünnepeket, és számukra ez valóban az év legboldogabb időszaka.

Bika

Az asztrológia szerint az ünnepi időszak a tökéletes kikapcsolódás ideje a Bika számára. Minden évben, amikor eljön a karácsony, ezek az emberek visszatérnek gyerekkorukba, vagyis imádnak hóembert építeni, hóangyalokat készíteni, hógolyócsatákat vívni és csúnya karácsonyi pulcsikat viselni. Bár sokan úgy gondolják, hogy az ünnepek különösen megterhelővé válhatnak, a szorgalmas Bikák úgy gondolják, hogy a karácsony az egyetlen olyan időszak az évben, amikor lelassulhatnak, lazíthatnak, és annyit ehetnek, amennyit csak akarnak. Közben körülöttük mindenki rohan, hogy időben elintézze a karácsonnyal kapcsolatos dolgokat, hogy a barátok és a család együtt ünnepelhessen.

Picture,showing,group,of,friends,having,fun,with,sparklers
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Szűz

A Szűz a tisztaságról, a higiéniáról és a rendről ismeretes csillagjegy. Az ünnepi időszakban a Szűz OCD-je azonnal beindul, és meg kell bizonyosodnia arról, hogy az otthonukban lévő dekorációk tökéletesen festenek. A Szüzek szívesen díszítik lakásukat hóemberekkel, mézeskalács figurákkal, gömbökkel, ünnepi illatú gyertyákkal és karácsonyi fényekkel. Bár perfekcionisták, akik addig nem állnak meg, amíg meg nem bizonyosodnak arról, hogy minden simán megy, mellette azért szeretnek a kényelmes takarók alatt összebújni és kikapcsolódni, miközben karácsonyi filmeket néznek a családdal.

Oroszlán

A melegszívű, nagylelkű és lelkes Leo mindent szeret a karácsonyban. Az Oroszlán jegyében születettek szeretik a gyerekeket, így ha nincs is sajátjuk, akkor is találnak egy unokaöcsit vagy unokahúgot, akit elkényeztethetnek és ajándékkal halmozhatnak el. Vagyonokat tudnak elkölteni szeretteik tökéletes ajándékára, mert számukra a karácsony arról szól, hogy boldoggá tegyenek másokat. Az Oroszlánok könnyen kimutathatják szeretetüket és ragaszkodásukat az emberek felé. Emellett nagyon kreatívak és szeretnek főzni, így valószínűleg ők készítik a legfinomabb ünnepi finomságokat, és remélik, hogy felkeltik mások figyelmét.

Mérleg

A Mérleg a harmónia, az egyensúly és a szépség jele. A Mérleg jegyében született emberek minden formában imádják a szépséget, és élvezik az élet örömeit. Reménytelen romantikusok is, akik szerint a karácsony az év legromantikusabb időszaka. Az ünnepi időszakban klasszikus karácsonyi filmeket néznek, dalokat hallgatnak, otthonukat díszítik, és a fagyöngy alatt csókolóznak. Mivel azonban a Mérlegek nagyon határozatlanok is, azon gondolkoznak, hogy melyik ajándékot kinek vegyék meg, milyen díszeket tegyenek fel, vagy mit vegyenek fel egy karácsonyi partira. Így ha van egy Mérleg az életedben, és határozatlanságuk miatt kicsúszik az irányítás a kezükből, segíts neki dönteni!

Forest,in,shadows,under,a,starry,sky,at,night,with
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Halak

A Halak imádják az ünnepi szezont, mert minden hagyománynak adózhatnak. Tehát a nap 24 órájában karácsonyi filmeket fognak nézni, hópehelyformájú süteményeket sütnek, forró kakaót kortyolgatnak, és ajándékokat csomagolnak. A Halak mindig izgatottak az ünnepek miatt, rengeteg időt és pénzt tudnak költeni arra, hogy mindenki számára megtalálják a legjobb ajándékot. A karácsony a tökéletes alkalom az álmodozó Halak csillagjegyű nő vagy férfi számára, hogy megalkossák saját ünnepi csodaországukat, és a lelkesedésükben az a legjobb, hogy bármelyik Grincset (mondjuk egy Kost) magukkal rántsák az ünnepi hangulatba.

Vízöntő

A Vízöntő egy újabb olyan csillagjegy, amely szereti az ünnepeket, és alig várja az új év kezdetét. Ezek a mókás és társasági emberek nagy valószínűséggel már össze is írták az újévi fogadalmaikaat, mert ők azok, akik mindig a jövő felé néznek. A Vízöntő nagyon szeret ajándékot vásárolni, de szívesen ad saját, házi készítésű ajándékokat szeretteinek. Nagyon izgatott lesz, amikor nézi, ahogy szerettei bontogatják az általa választott meglepetést. Nagy valószínűséggel egyedülálló módon ünneplik a karácsonyt, például önkéntesként nyújtanak segítő kezet az ünnepek alatt a rászorulóknak.

Forrás: ITT
Borítókép forrása: Sutterstock/Puzzlepix