Barion Pixel 3+1 csillagjegy, akiknek messze kedvez majd 2023 január hónapja – Coloré

3+1 csillagjegy, akiknek messze kedvez majd 2023 január hónapja

2023. 01. 03.

Nem is kell sokat várniuk, hiszen mindjárt a legelső hónap szerencsés lesz ezen csillagjegyek számára.

Új év, új lehetőségek. Mindenki szeretné hinni, hogy a következő év kicsit jobb lesz, szerencsésebb, boldogabb, egészségesebb, bőségesebb. Van, aki gyorsan felívelő karrierre vágyik, mások sok pénzre, megint mások a jó egészségüket szeretnék visszanyerni, és persze akadnak olyanok is, akik a nagy szerelemre akarnak rátalálni a frissen beköszöntött esztendőben.

csillagjegy, január
Forrás: Unsplash

A csillagok állása szerint ugyan minden csillagjegy számíthat pozitív hozadékra már januárban is, de néhányuknak különösen kedves lehet 2023 eleje.

Kos

Január 12-én a Mars, a jegy uralkodó bolygója közvetlenül az Ikrek kíváncsi, beszélgetős jegyében állomásozik majd, és elhozza az új koncepciók fogalmak és ötletek özönét. Ha a Mars retrográd állomása óta nehezen mondja ki a véleményét, akkor ezen a napon végre könnyebben kiállhat majd magáért. A vitákkal azonban óvatosan kell bánni, mert a Kos szavai éles fegyverként tudnak hatni. A csillagjegy képviselői igazán kiteljesedő, tartalmas, szeretetteli év elé néznek.

Skorpió

Ebben a hónapban a Mars közvetlenül a karrier és a közélet 10. házában fog megállni, ami felpörgeti a szakmai világot a Skorpió körül. Ha október 30-a óta késéseket észlelt ezen a területen, a Mars előrehaladása minden bizonnyal felgyorsítja a karrierjét. A Skorpióknak idén rengeteg ideje és lehetősége lesz céljai megvalósítására, hiszen a retrográdnak vége.

csillagjegyek, január
Forrás: Unsplash

Vízöntő

Az elmúlt néhány hónap próbára tette a Vízöntők kapcsolatait, de január közepétől érezhető lesz, hogy minden konfliktust könnyedén megoldódik majd. Itt az ideje, hogy egészséges határvonalat húzzanak a jegy szülöttei a személyes és mások által támasztott kötelezettségei között, és könnyedén kommunikálhatja is ezeket az igényeket. A Vízöntő csillagjegy számára a Hold ereje elhozza 2023-ban a Karma törvényét, ezért igyekezzen minél több jót cselekedni.

Ikrek

Ebben a hónapban a Mars, amely közvetlenül az Ikrekben állomásozik, lendületet ad kreatív törekvéseinek és szenvedélyeinek. Noha ősz óta észrevehetett némi tétlenséget ezen a területen az Ikrek, az új esztendő új ötleteket és koncepciókat hoz, és új ismeretségeket is teremt. A csillagjegy szülöttei engedjék meg maguknak, hogy játsszanak és kíváncsiak maradjanak, akár kissé naivak is, mert 2023 szórakoztató lesz számukra.

Borítókép forrása: Unsplash