Barion Pixel Ez lehet 2023 legszerencsétlenebb hónapja, a csillagjegyed alapján – Coloré

Ez lehet 2023 legszerencsétlenebb hónapja, a csillagjegyed alapján

2022. 12. 29.

Akárcsak a személyiségünkre, a jövőnkre vagy éppen a szerelmi életünkre, a balszerencsénkre is nagy hatással van, milyen csillagjegy alatt születtünk.

Minden évnek vannak hullámvölgyei és mélypontjai, a csillagok ereje nem mindig hoz kozmikus áldást. Nem számít a csillagjegyünk, az évnek van egy bizonyos időszaka, amikor a balszerencse követi az embert.

Kos – október

2023 rendkívül változatos lesz számukra. Magánélete és szakmai élete rendkívül bonyolult lehet, de a személyes fejlődésében is nagy lehetőségek rejlenek. Míg az év első fele pénzügyi bőséget és változásokat ígér a karrierükben, októberben megvan az esély arra is, hogy váratlan akadályok adódjanak. Ebben az időszakban holdfogyatkozás fog bekövetkezni, ami hatással lesz a Kos csillagjegyre, ezért tartózkodjon minden nagy változástól október hónapban.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Bika – április

Az idei négy Merkúr retrográdból három a földi jegyekben lesz, köztük egy április nagy részében a Bika saját jegyében. Ezért számítson arra, hogy a kommunikáció különösen feszült lesz ebben az időszakban, amikor alkalmazkodik új életmódjához.

Ikrek – november

Jó esély van rá, hogy novemberben utolérje a kiégés az Ikreket, amikor a jegyben lévő Telihold végre felszínre hozza az elfojtott érzéseket. A telihold az Ikrekben arra kényszeríti ezt a társaságkedvelő jegyet, hogy szembesüljön minden olyan kérdéssel, amelyet privát szférájában elkerült. A teliholdak nagy érzelmeket kavarnak fel, így valószínűleg ebben az időszakban sem fogják jól érezni magukat az Ikrek.

Rák – december

Rengeteg lehetősége ígérkezik az újévben a Rákoknak. Az egyik legszerencsésebb csillagjegy lesz 2023-ban. Az év első fele remek alkalom arra, hogy életmódot váltson, és esetleg még közelebb kerüljön egy különleges személyhez. A nyári hónapok pedig elképesztő lehetőségeket kínálnak az anyagi sikerre és a szakmai elismerésre, különösen augusztusban. Az év vége azonban érzelmes lesz, aminek következtében 2024 elejére visszahúzódnak a Rákok kicsit a páncéljukba.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán – február

Lesz két fő időszak, amely próbára teszi kapcsolatai erejét és együttérzését. Az első és legrobbanékonyabb esemény februárban érkezik, a második drámai pillanat pedig nyáron várható. Készüljön fel az Oroszlán a szappanopera-szintű dolgokra, amelyek biztosan felforgatják az életét.

Skorpió – május

Sok fordulat várható 2023-ban a csillagjegy szülötteinél, ezek közül a májusi elég kaotikus lesz. A Skorpió uralkodó bolygóján, a Plútóban egy retrográd bolygó menekülésre készteti majd, nem beszélve arról, hogy a május 5-i holdfogyatkozás a jegyben jelentős érzelmeket és potenciális drámákat hoz felszínre.

Borítókép forrása: Unsplash

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegy-balszerencse-2/