Barion Pixel A csillagjegyek leghangsúlyosabb jellemvonásai, melyek erősségek és gyengeségek is egyben – Coloré

A csillagjegyek leghangsúlyosabb jellemvonásai, melyek erősségek és gyengeségek is egyben

2023. 08. 26.

A csillagjegyek legjobb tulajdonságai egyenlő mértékben fordulhat erősséggé és gyengeséggé, attól függően, hogy milyen szituációba kerülnek.

Minden csillagjegynek megvan a legmeghatározóbb tulajdonsága, mely egyben a legnagyobb ereje is lehet, ha jól használja ki.

Kos: Bátorság

A Kos mindig készen áll arra, hogy fejest ugorjon egy kihívásba, fejjel menjen a változásnak. A tűzjegy nem hagyja, hogy az élet kudarcai sokáig lent tartsák, mindig talál egy új hegyet, azaz célt, amit meg kell hódítania, el kell érnie.

Bika: Stabilitás

A csillagjegy képviselői köztudottan megalapozott, gyakorlatias és felelősségteljes emberek, két lábbal a földön. Mindenki életében állandó erőt képviselnek, ez a megbízhatóság érzése az, ami segít a barátaiknak, hogy rájuk támaszkodhassanak a nehéz helyzetekben, és biztonságot adnak a családjuknak.

Ikrek: Nyitottság

Az Ikreknek üdítő kettőssége van, ami miatt mágnesként vonzzák az embereket. Érdeklődőek, kommunikatívak, alkalmazkodók, játékosak, vidámak és érzékeny. Néha határozatlannak tűnhetnek, de mindig kíváncsiak a világ által felkínált következő lehetőségre.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Rák: Hűség

A szenvedély, a melegség és a tápláló szellem által vezérelt jegy lojális a szeretteihez, az esméihez, a munkájához, az adott szavához. Szeretteinek az összetartozás érzését nyújtja, mindenkit ölel – ténylegesen, vagy a lelke által.

Oroszlán: Magabiztosság

Határozott, feltűnő és teátrális, sosincs híján az önbizalomnak. Tudja, mit akar az életben, és kendőzetlenül igyekszik is azt elérni és megvalósítani. Vonzza és szereti a reflektorfényt, mások áhitatából nyer energiát.

Szűz: Perfekcionizmus

Módszeres, aprólékos, tervező, szervező és maximalista. Mindent jól csinál, és rosszul van, ha valami nem úgy megy, ahogy kigondolta. Szorgalmas és rendszerető, ugyanakkor ezzel nyomaszthat másokat.

Mérleg: Egyensúly

A harmónia és a békesség csillagjegye. A mérleg szimbolizálja a méltányosság és az igazságosságot. Az élete minden területén igyekszik egyensúlyt teremteni, ha az felborul, érzékenyen reagálhat.

Skorpió: Szenvedély

A világ olykor agresszívnek és konfrontálódónak véli, de ez valójában mélyen gyökerező szenvedélyéből fakad. Minden iránt, ami jó neki, így érez. Imádja megvívni a harcait, sajnos ennek lehetnek áldozatai.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Nyilas: Spontán

Tűzjelként a tudásra való törekvése nagyszerű helyeket hozhat számára. Vándorlélek, nem ereszt könnyen gyökereket és mindent szeretne felfedezni.

Bak: Következetesség

A Bakot semmi sem riaszthatja el, ha egy célt tűzött ki maga elé. Nem ad szóbeszédre és hiábavaló nála a hízelgés. A valódi dolgokat szereti, az igazi értékeket, a megbízható embereket, akik hűségesek hozzá. Dolgaiban, feladataiban módszeres, gyakorlatias és határozott.

Vízöntő: Filozofikus

Légi jegy és nem vízjegy, ahogy a neve utalna rá. Sosem kötődik önkényes eszmékhez, épp ezért néha tartózkodnak vagy ridegnek titulálják. Inkább áll a tömeg peremén, minthogy követné a csordát.

Halak: Romantikus

A Halak sokszor rózsaszín szemüvegen keresztül látja a világot. Romantikus lelkük mély intuíción, érzékenységen és empátián alapszik. Ez segíti őket abban, hogy a világ által látottakon túl, mélyebb szinten tudjon kapcsolatba lépni az emberekkel.

Forrás: Unsplash