Barion Pixel Rihanna sokkolta a világot! Döbbenetes hajszínre váltott a MET-gála előtt – Coloré

Rihanna sokkolta a világot! Döbbenetes hajszínre váltott a MET-gála előtt

2024. 05. 05.

Rihanna mindig is igazi kaméleon volt, ha a divatról vagy a külsejéről volt szó. Megbotránkoztató ruhák, változatos frizurák és lehengerlő vörös szőnyeges megjelenések köthetőek a nevéhez.

Rihanna egy hete még mézszőke tincseivel varázsolt el minket – de akárcsak más A-listás sztárnál, úgy nála is gyorsan változnak a dolgok, ha a külsejéről van szó. Már közeledik a 2024-es MET-gála, így valószínű a neves divateseménynek is köze lehet Rihanna nagy váltásához. A csodaszép kétgyermekes anyuka ugyanis a minap pasztell rózsaszín árnyalattal lépett ki az utcára. A 37 éves sztár eddigi MET-gálás viseletei egytől egyig zseniálisak voltak, ám a hajszínt elnézve, az idei lesz az egyik legemlékezetesebb.

Rihannának egyébként kicsit sem idegen ez az árnyalat. Aki eddig végig kísérte stílusváltásait, jól tudja, hogy 2014-ben is hasonló színnel babonázta meg a rajongóit. A Fenty Beauty alapítója egy Los Angeles Clippers mérkőzésen volt látható a halvány rózsaszínes rövid frizurával, ami sokak szerint nagy inspirációt adott számára az idei MET-gálához.

Rihanna
Forrás: Noel Vasquez/GC Images

A 2024-es MET-gála témája: Csipkerózsikák: Újraébredő Divat. A MET sajtóközleményében az állt, hogy az idei esemény a divat és a modern technológia különleges egyvelegét mutatja majd be. De, ha ez nem lenne elég a múzeum olyan ritkán látott, hihetetlen törékeny ruhadarabjai is láthatóak lesznek, amelyek viselésre már egyáltalán nem alkalmasak.

A kérdés már csak az: vajon egy epikus, tetőtől talpig rózsaszín divatpillanatban lesz részünk Rihannának hála? Vagy egy ennél is brutálisabb dologgal rukkol elő?

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Matt Winkelmeyer/Getty Images