Barion Pixel A 3 legutáltabb csillagjegy: szőrszálhasogatóak a többiek szemében – Coloré

A 3 legutáltabb csillagjegy: szőrszálhasogatóak a többiek szemében

2022. 02. 07.

A legutáltabb csillagjegyekre bizonyára mindenki kíváncsi, vagyis leginkább arra, hogy vajon a saját zodiákusuk is felkerült erre a nem éppen előkelő listára? Pedig a személyiségünk jóval összetettebb annál, mintsem hogy kizárólag a csillagjegyéből ítéljünk meg valakit.

A kíváncsiság, na meg a zodiákusokról keringő előítéletek. Merthogy akiket megelőz a hírnevük, azok gyakran valójában nem is abba a „dobozba” tartoznak, amibe a környezetük belekényszerítette őket. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy a statisztikák szerint kik a legutáltabb csillagjegyek, és hogy valójában mi az igazság róluk.

A 3 legutáltabb csillagjegy

Az Oroszlán

A dühöngő egomániás. Az Oroszlánokról sokaknak olyasvalaki jut eszükbe, aki legalább egy tucat bevásárlótáskával téblábol a plázában, vagy imádattal bámul a telefonja előlapi kamerájába, és folyamatosan úgy beszél, mintha mindenki felett állna. Tény és való, az Oroszlánok imádják a reflektorfényt és a csillogást, magabiztos külsejük azonban többnyire egy bátortalan kiscicát takar, aki sokkal jobban szomjazza környezetének elismerését, mintsem ezt valaha is bevallaná. Akár másoknak, akár saját magának.

Oroszlan Legutaltabb Csillagjegy
Az Oroszlán az egyik legutáltabb csillagjegy, a látszat azonban csalóka: a jegy szülöttei kevésbé magabiztosak, mint amilyennek mutatják magukat (Fotó: Shutterstock/Puzzlepix)

Az Ikrek

Hogy miért nem örvend túlzott népszerűségnek az Ikrek? Nos, a közvélekedés szerint a zodiákus természete oly változékony és kiszámíthatatlan, akár az időjárás, a figyelme csapongó, ráadásul túl sokat beszél, amiért jó eséllyel a rábízott titkokat is kifecsegi. Való igaz, az Ikrek talán nem a legegyszerűbb eset a csillagjegyek között, ellenben kiváló hallgatóság, aki őszintén figyel mások problémáira, és olyannak fogadja el szeretteit, amilyenek. Innen nézve máris nem tűnik olyan szörnyűnek, nem igaz?

A Skorpió

Mások szemében maga a megtestesült gonosz, akit kizárólag a bosszúvágy éltet, és alig várja, hogy lecsapjon. Nagyjából ezzel magyarázható, hogy miért utálják annyira a csillagjegyek a Skorpiót – vagy inkább miért tartanak tőle. Bár a jegy szülötteit valóban nem tanácsos felbőszíteni, leginkább mert sosem felejtenek, viszont biztosak lehetünk abban, hogy megtorolják sérelmeiket, a valóság azért ennél jóval árnyaltabb. A Skorpiókat leginkább egy jégtömbként érdemes elképzelni, akiket csak a megfelelő személyek olvaszthatnak ki. Megfelelő alatt azt értjük, hogy valaki, akiben száz százalékig megbízhatnak. Ha sikerrel járnak, azaz megtalálják ezt a különleges személyt, akkor viszont a végsőkig védelmezik őt.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix