Barion Pixel Mire számíthat a Kos, a Skorpió, a Halak és a Bak csillagjegy a karácsonyi hétvégéjén? – Coloré

Mire számíthat a Kos, a Skorpió, a Halak és a Bak csillagjegy a karácsonyi hétvégéjén?

2023. 12. 20.

Stina Garbis asztrológus szerint sok minden történik majd az égen december 23-án, 24-én és 25-én, amelyek nagy része jó dolog.

A karácsonyt megelőző hetek mindig a tervezésről, szervezésről szólnak: van, hogy az utazást vagy vendégek fogadását kell kitalálni, az ajándékokat beszerezni, a menüt megálmodni, a gyerekeket logisztikázni. Szóval nem éppen nyugis időszak, és maga a karácsony három napja sem mindig felhőtlen. Vajon idén jó móka lesz? Teljes rend vagy totál káosz? Esetleg valahol a kettő között?

karácsony, csillagjegy
Kép forrása: Getty Images/Bíró Dóra

Kos

Nehezebb utazásra számíthat a Kos, vagyis jó, ha ráhagyással megy, mert lesznek akadályok útközben. Megérkezve azonban már minden rendben lesz, sőt a karácsonyi összejöveteleken a Kosok lesznek a középpontban, és talán még kicsit túl is szerepelik magukat. A csillagjegy szülöttei különleges ajándékot kaphatnak karácsony napján valakitől, akivel fantasztikus a kémiája – lehet ez örök barátság vagy szerelem.

Skorpió

A 2023-as ünnepi időszakban a Skorpió úgy ragyoghat, hogy remek ajándékokat ad és ugyanannyi szeretetet kap cserébe vissza. A Skorpió legyen büszke az ajándékozó képességére, hiszen mindenki imádni fogja, amit választ neki, és ő maga is számíthat valami jó kis meglepetésre. Remek hangulat és nagy beszélgetések várnak rájuk, ami előre mozdíthatja őket bizonyos új évi döntések meghozatalában is.

karácsony, csillagjegy
Forrás: FTiare / Getty Images

Bak

A földi csillagjegy, aki mindent irányítani szeretne, egy nagy adag friss levegőhöz jut az ünnepek alatt. Végre a bulié és a kiengedésé lesz a főszerep, amikor elengedheti magát és nem kell aggódnia a dolgokon. A Merkúr pihenést hoz a karácsony utánra, lesz idejük feltöltődni, jókat enni és kiélvezni a szabadidőt, mert mások segítik majd ebben.

Halak

Ötletekre fel! Ahelyett, hogy ragaszkodna a hagyományokhoz, javasolja családjának vagy barátainak, hogy próbáljanak ki valami újat. Korcsolyázzanak, béreljenek ki egy faházat az erdőben vagy lepjék meg egy rég nem látott ismerősüket közösen. A Halak segítőkész, nagylelkű barátokként fogják segíteni a többi csillagjegyet az ünnepek alatt. Ha pedig valaki felhozná szóba az exét…maradjon nyugodt.

Borítókép forrása: Getty Images