4 csillagjegy, akiknek május hozza meg a nagy változást a szerelemben

Tavasszal újjáélednek a növények, egyre több embert látni az utcákon jókedvűen sétálni, több közös programot szervezünk barátainkkal, és a szerelem is könnyebben rátalál egyes csillagjegyekre.

A május az év egyik legszebb hónapja, ilyenkor a virágok illatozása, az élővilág kivirulása mellett érdekes módon a szerelemnek is nagyobb esélyt adunk – legalábbis bizonyos csillagjegyek esetében.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Tavasszal mivel szívesebben jövünk-megyünk a városban és találunk alkalmat arra, hogy találkozzunk a társaságunkkal, jóval könnyebben adódhatnak lehetőségek az új ismeretségek szerzésére és ezzel együtt a szerelemre is. Idén ez a csodás érzés négy csillagjeggyel is meg fog történni!

Oroszlán

Az érzelmes és családcentrikus Oroszlán, ha hosszabb ideje szingli, akkor tartsa nyitva a szemét, hiszen ebben a hónapban egy olyan ember lép az életében, aki óriási hatással lesz rá. Ha volt is szerelmes, a soron következő nagy Ő valóban az igazi lehet a csillagjegy számára.

Mérleg

A sokat tépelődő Mérleg május közepén futhat össze egy olyan emberrel, aki le fogja venni a lábáról. Ha a csillagjegy szülötte nem hitt a szerelem első látásban, akkor sokat fog még nevetni elhamarkodott kijelentésén. Konkrétan ajtóstul fog rárontani a szerelem, mégpedig szenvedélyesen és érzelmekkel teli módon.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Nyilas

A Nyilas hajlamos bezárkózni, ha mélyen vagy sokszor csalódott a párkapcsolatai során, most azonban elérkezett az idő, hogy ajtót nyisson az új, minden eddiginél elsöprőbb szerelemnek, amely az égi jelek szerint egy életre fog szólni.

Halak

A Halak igen érzelmes és jámbor lélek, de ha szerelemről van szó, érdekes módon egyből visszavonulót fúj. Inkább a sekélyes és rövid kapcsolatokban élte ki eddigi magát, de a májusi hónap az ő életébe is hoz valami minden eddiginél jobbat. Olyan személyt ismerhet meg, aki pontosan olyan, mint ő, ezért is lesz annyira lenyűgözve és érezheti azt, hogy ideje esélyt adni valami újnak és valami igazán izgalmasnak.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!