Barion Pixel 3 csillagjegy, akik nagy eséllyel visszafogadják az exüket – Coloré

3 csillagjegy, akik nagy eséllyel visszafogadják az exüket

2022. 11. 11.

Exből next? Sokan nem tartják véglegesnek, ha lezárnak egy kapcsolatot, egyesek szívéhez mindig van visszaút, hiszen a volt barát vagy barátnő könnyen kihízeleg magának egy második esélyt. Vagy egy harmadikat is akár. Ezek a csillagjegyek a leghajlamosabbak meginogni.

November 11-én van a szinglik világnapja. De van, aki nem szeret egyedül lenni, ezért nem szabad ítélkezni – hiszen van az úgy, hogy nem csak a töltött káposzta jó felmelegítve, és ezt nem csak egy csillagjegy gondolja így!

Megeshet, hogy egy kapcsolat vége nem számít véglegesnek, és a felek előbb vagy utóbb visszatalálnak egymáshoz. Hogy ez jó vagy sem, annak csak az ég a megmondhatója, hiszen míg egy toxikus kapcsolatot nagyon rossz ötlet újrakezdeni vagy folytatni, addig egy egészséges, ám valami miatt megakadt szerelem lángját érdemes újra fellobbantani. Az, hogy hogy állunk ehhez a témához, attól is függ, hogy milyen jegyben születtünk, így a most következő három csillagjegy birtokosai számíthatnak arra, hogy ha egy volt barát vagy barátnő újra megjelenik az életükben, nehéz döntés előtt állnak majd.

Ikrek

Az Ikrek ügyesen beszélik bele magukat mindenféle helyzetbe és kapcsolatba, emellett gyorsan megváltoztatják véleményüket és hangsúlyukat is. Meg vannak áldva (vagy épp átkozva?) szelektív memóriájukkal és a tényekhez való ingatag hozzállásukkal, így az Ikrek jeleskednek, ha egy kapcsolat felmelegítéséről és megbocsátásról van szó. Miután egy tonna rosszindulatú dolgot elmondtak mindenkinek a partnerükről, figyelemreméltó gyorsasággal és fürgeséggel tudnak az ellenkező irányba fordulni, hogy meggyőzzék barátaikat és idegeneket arról, hogy a változás igenis lehetséges és hogy a legjobb szerelmi történetek folyamatosan írják magukat.

csillagjegy kéz békülés ex
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Rák

A Rák az a csillagjegy, amely a legvalószínűbb, hogy újra összejön egy exével, mert még mindig ragaszkodik a közös kapcsolatuk minden személyes emléktárgyához. A Hold uralma alatt nyugvó Rák mélyen nosztalgikus, könnyen megy számára verset írni az elveszett és megtalált szerelemről és arról, hogy az exük fogkeféje visszakerült az őt megillető helyre. Az exhez könnyes szemmel és nagy reményekkel teli visszatérés kiváló példája a hírességek között a Rákok királynője, Pamela Anderson, akinek híresen ingatag kapcsolata volt férjével, Tommy Lee-vel, valamint kétszer házasodott meg és vált el Rick Solomontól.

További bizonyíték arra, hogy megszokás és visszatérés lényei a Rákok: az e jegyben született Vilmos herceg és Bak feleségének, Kate Middletonnak a kapcsolata. Szerelmük szakításokkal és békülésekkel, külön töltött idővel és végül esküvői harangokkal, egyre konzervatívabb ruhaválasztásokkal és három gyerekkel járt.

Oroszlán

Az Oroszlán uralja a szívet, a kapcsolat végét büszkesége kudarcának érezheti. Ezek az emberek természetüknél fogva értenek a PR-hoz, így nem valószínű, hogy rosszindulatúan beszélnének egy exről, mivel korábbi szeretőiket önmaguk meghosszabbításának tekintik, és a velük való újraegyesülés lehetőségét tekintik a végső helyes megoldásnak. Jellemző rájuk a hízelgés, a szeretet grandiózus megnyilvánulása és a sajnálkozás. Ben Affleck és Jennifer Lopez mindketten Oroszlánok – össze is jöttek újra, ugye?! A csillagjegy szülöttei számára a dráma olyan, mint az oxigén, minél nagyobb a tétje a találkozásnak, és minél merészebbek a szerelmi vallomások, annál nagyobb az esély az újrakezdésre.

Forrás: ITT
Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix