Barion Pixel 3 csillagjegy, akikben eredendően ott lakozik a rosszindulat – Coloré

3 csillagjegy, akikben eredendően ott lakozik a rosszindulat

2022. 03. 01.

Bármilyen furcsa, de a baráti körünk és a szüleinktől tanult viselkedési minták mellett a csillagjegyünknek is sok köze van ahhoz, mennyire vagyunk kedvesek vagy éppen gonoszak…

A csillagjegyünk – bár nem mindenben – sok szempontból meghatározza a személyiségünket.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Természetesen mindenkinek lehet rossz napja és mindenkiben lakozik némi gonoszság, ám egyes zodiákusok nemcsak egy rossz pillanatban, hanem tudatosan is képesek rosszindulatúak lenni másokkal, sőt még saját szeretteikkel is, ha az érdekük úgy kívánja.

Általánosítani sosem szép dolog, de a következő 3 csillagjegyre kifejezetten igaz, hogy megtestesült sátánok tudnak lenni…

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Szűz

A Szűz csillagjegy sokakat képes megtéveszteni. Először látszólag kedves, simulékony és önzetlen, de abban a pillanatban, hogy elnyerte valaki bizalmát, ki is használja, ha az érdeke úgy kívánja. Élete során sok embert megbánt és megaláz, amit soha vagy csak nagyon ritkán bán meg. Igazi vérszívó, akivel jobb tartani a három lépés távolságot.

Halak

A Halak csillagjegy igen szélsőséges. Egyszer kedves és megnyerő, máskor pedig támadó és rosszindulatú. Ezt sokan kötik furcsa hangulatingadozásaihoz, holott a jegy szülöttei sokszor élvezetből szeretnek gonoszkodni másokkal. A barátaik hátba támadása sem áll tőlük messze.

Kos

A Kos igazi gonosztevő, akiben nemcsak a rosszindulat található meg, hanem a mások kiszipolyozásának képessége is. Ő az, aki képes elhitetni, hogy mindennél jobban szeret és bármire hajlandó lenne érted, ám amikor a legnagyobb szükséged lenne rá, ő fordít először hátat és kelti rossz híredet.