3 csillagjegy, akiket az exük vissza akar kapni még 2023-ban

2023. 09. 14.

Lehet, hogy már be is következett, talán csak megpróbálták, de ezeknek a csillagjegyeknek jó lesz odafigyelni, mert a múlt megkísértheti őket.

A párkapcsolatok túlnyomó többsége sajnos – mint minden – egyszer véget ér. Kevesen érik meg együtt a holtodiglant. Embere válogatja, hogy ki milyen kapcsolatot tud elképzelni múltbéli szerelmével; vannak, akik olyannyira lezártnak tekintik, hogy egyáltalán nem kommunikálnak velük többé. Másoknál működik, hogy laza barátságban, haveri viszonyban maradnak.

csillagjegy, toxikus
Forrás: Unsplash

És akadnak olyanok is, – ami talán nem a legegészségesebb hozzáállás – akik imádják az exeiket jó közel tartani, akkor is, ha ez zavarja az új kapcsolatukat. A most következő csillagjegyek jó, ha készülnek, mert exük talán nem is tartja annyira lezártnak a kettejük dolgát.

Bika

Ne lepődjenek meg a csillagjegy szülöttei, ha azt hallják ismerőseiken keresztül, hogy az exük vissza akarja kapni őket. A Bika azonban feltehetőleg nem vágyik erre, mert ő két lábbal a földön állva ezen már tovább lépett, új ajtókat nyitott meg, és lelkileg felzaklatja vagy felháborítja, hogy az egykori kedves ismét próbálkozni akar. Nem akar még egyszer abba a káoszba kerülni, becsüli azt a rendet, amit a régi kapcsolat romjai után megteremtett magának.

Rák

A gondoskodó, erős érzelmekkel szerető csillagjegy nem könnyen szakít. De ha egyszer véget ért, akkor nem veszi jó néven, ha érzékeny lelkivilágát ilyen módon háborgatják. Ráadásul fennáll a veszélye, hogy a Rák jegyűnek nárcisztikus vagy önbizalomhiányos exe van, aki csak azért akarja visszakapni őt, hogy ismét táplálva legyen az egója. Ez már nem szerelem, másról szól. Jó lesz felkészíteni a barátokat, hogy ne engedjenek az exnek, ha az információkhoz akar jutni.

csillagjegy párkapcsolat
Forrás: Shutterstock / Puzzlepix

Nyilas

Előfordulhat, hogy az ex itt-ott feltűnik az ismerősi körben, pletykákat terjeszt vagy igyekszik információkhoz jutni a Nyilas életéről. Ez a csillagjegy nem akarja újra írni a már lezárt történetet, és bár erősen tud harcolni és védekezni, fölöslegesen nem szeretné bántani a régi kedvest. Ha az ex mégis próbálkozik, a Nyilas ügyesen ki fog térni és a másik fél jó eséllyel bolondot csinál majd magából.

Borítókép forrása: Unsplash