Barion Pixel 10 anyás tetkó – Te mit varratnál anyukáddal? – Coloré

10 anyás tetkó – Te mit varratnál anyukáddal?

2023. 05. 01.

A tetováltatás rendkívül népszerű mostanában, és anyák napja környékén jogosan gondolkodhatunk el rajta, hogy meglepjük az édesanyánkat egy anyás tetkóval. Több lehetőség is van erre, de ha nem tudjuk, merre induljunk, az alábbi válogatás adhat jó ötleteket!

Az anyás tetkók meglepően gyakoriak, akár úgy is, hogy csak mi varratjuk fel, hiszen a számunkra legfontosabb emberre emlékeztet bennünket. Ha az anyukánk is benne van a buliban igazi izgalmat ad a mintának, mert akár egyformát is felvarrathatunk, de különbözőeket is, amik egymás mellé téve nyernek igazi értelmet.

Ha elég bátornak tartjuk hozzá az anyukánkat, azt is megbeszélhetjük vele, hogy meglepetéstetkókat készíttetünk egymásnak, amikor is azután tudjuk meg, milyen tervet varratott ránk az anyukánk, miután elkészült a mű. Könnyen lehet, hogy ugyanazt a mintát találjuk ki egymásnak, így ha megbízunk az édesanyánkban, talán érdemes kockáztatni!

Anyás tetkók

Az interneten számos ötlet található, így korántsem a jéghegy csúcsa az alábbi gyűjtés, de kiindulási alapnak mindenképp megteszi!

Páros tetkók

Vannak azok a tetoválások, amik külön-külön nem feltétlenül értelmezhetőek, de együtt igazi jelentést nyernek.

Ez ideális azoknak, akik szeretik a Disney-meséket:

A Pixar animációs filmje, a Toy Story is népszerű anya-gyermeke tetkó kategóriában. ,,A végtelenbe – És tovább!”

Az alábbi, pitypangos tetoválás azt jelképezheti, hogy felnőttünk, de ettől még sosem szűnünk meg az édesanyánk gyermekének lenni.

Azonos tetoválások

Vannak azonos tetoválások, vagy olyanok, amelyek legfeljebb egy picikét térnek el. Ilyen például ez a cicás, ami önmagában is megállja a helyét, de egymás mellé téve nagyon aranyos motívum.

Egy számunkra fontos felirat akkor igazán különleges, ha a másik kézírásával van a bőrünkbe vésve. Az alábbi képen anya és lánya is ezt a módját választotta annak, hogy egymás tudtára adják, mennyire szeretik a másikat.

Nagyon különleges tetoválás az, amikor egymás ujjlenyomatait varratjuk magunkra úgy, hogy egymást keresztezzék, ezáltal egy szívet alkotva bőrünkön.

Az egymást követő elefántok is kedves minták.

Akár a legegyszerűbb módon is megemlékezhetünk az édesanyánk iránti szeretetünkről, és mivel ez nagyon picike, talán még édesanyánk is bevállalja a páros tetoválást, még akár akkor is, ha nem a műfaj híve.

Páratlanok

Természetesen nem muszáj páros tetkót varratni, különösen azért, mert sokaknak már nincs rá lehetősége, hogy édesanyjuk is a bőrén viseljen valamit. Vannak olyan tetoválások, amik által nemcsak az anyukánkhoz fűződő viszonyunkat örökíthetjük meg, hanem azt is, amit mi érzünk a gyermekünk iránt.

Akár egy festményt is viselhetünk magunkon, különösen akkor, ha ilyen szépen van kidolgozva.

Ha úgy érezzük, hogy szívesen viselnénk a bőrünkön olyan jelet, ami az édesanyánkra emlékeztet, bátran vágjunk bele, mert bizonyosan megtaláljuk azt a mintát, ami a legjobban kifejezi ezt a különleges kötődést.

Nyitókép forrása: Getty Images