Barion Pixel Az 58 éves Brad Pitt már a kozmetikumok piacára is betört – Coloré

Az 58 éves Brad Pitt már a kozmetikumok piacára is betört

2022. 09. 25.

Brad Pitt elképesztő megjelenése a genetika adománya, de nagy hangsúlyt fektet a bőrápolásra is, így elérkezett az idő, hogy saját termékei legyenek.

Nemrég leplezték le Brad Pitt új ruhaipari vonalát, a luxus kasmír alapanyagokkal készülő a God’s True Cashmere-t, amit egy ékszertervező és életmód guru barátjával álmodott meg közösen. Most pedig még nagyobb szeletet akar meghódítani a filmes világon kívül.

Az új kooperációban az 59 éves színész piacra dobja a Le Domaine-t, amelyben a leírás szerint a tudomány találkozik a természettel. A nemek nélküli bőrápolás termékeinek nevezi őket, amelyeket a Perrin családdal együttműködve fejlesztett ki. Pitt az elmúlt időszakban borászattal is elkezdett foglalkozni, megvásárolta a Château Miraval birtokot, és itt vált termelővé. Ekkor ismerte meg a Perri családot, akik szintén ezzel foglalkoznak, és mindennel, ami szó szerint a természet ajándéka.

Brad Pitt
Forrás: Northfoto

A termékek alapja a szőlőkben található erős antioxidánsok, melyeknek borászatban is nagy szerepe van, de tudvalevő, hogy egészségünk zálogai is, hiszen hatástalanítják a káros szabadgyököket. A Le Domaine fejlesztésére Pitt a világ egyik vezető borászati ​​és humán-egészségügyi szakemberét, a Bordeaux-i Egyetem borászati ​​professzorát, Pierre-Louis Teissedre-t nevezte ki, és a fejlesztés hosszú évekig zajlott.

Brad Pitt nem akar a márka arca lenni, nem lesznek óriásplakátok, amin magát krémezi, sem tévé reklámok “mert megérdemlem” mottóval. A sztár azt is elárulta, nagyban inspirálta Gwyneth Paltrow, aki a Goop-ot álmodta meg és fejlesztette ki. A Le Domaine bőrápolási márka termékei nemsemlegesek, vegánok, fenntartható gazdálkodásból származó alapanyagokkal. Telis-tele kiváló, értékes anyagokkal, mint az említett antioxidánsok, polifenolok vagy az olívaolajból származó értékes zsírokkal.

Brad Pitt
Forrás: Northfoto

Brad Pitt egyébként mostanában egyre több mindenben igyekszik érvényesíteni tehetségét, ugyanis kasmír alapanyagokkal készülő a God’s True mellett képzőművészeti alkotásokat is csinált. De, ha ez nem lenne elég, idén is szép számmal akadtak nagysikerű filmjei. Ilyen volt a Bullet Train és az Az elveszett város.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto