Barion Pixel Brad Pitt egy teljesen új szerelemprojektbe kezdett, ami messze áll a filmezéstől – Coloré

Brad Pitt egy teljesen új szerelemprojektbe kezdett, ami messze áll a filmezéstől

2022. 09. 12.

Ha azt gondoltuk eddig, hogy a focista David Beckham a divatdiktátor, akkor most komoly kihívója akad az örökifjú Brad Pitt személyében.

Miközben Brad Pitt végigturnézta a nyarat a Bullet Train – Gyilkos járat című akció-vígjátékával, és számos sajtómegjelenése volt a szereplőtársaival, a háttérben egy nagy meglepetésen is dolgozott: az 59 éves szívtipró a God’s True Cashmere nevű új luxuskasmír-vonal társalapítója lett, együttműködésben közeli barátjával, Sat Harival, aki ékszertervező és holisztikus természetgyógyász is egyben.

A kényelmes, kicsit sportos és egyszerre hétköznapi luxusdarabok hivatalosan most jelennek meg a Selfridges-ben. Ez az első nagyáruház és egyben az első kiskereskedő az Egyesült Királyságban, amely a márkát forgalmazza, míg Amerikában Paola Russo butikja, a Just One Eye lát el képviseletet Los Angelesben.

A God’s True Cashmere létrejöttének története állítólag a következő: „Volt egy álmom egy kedden, amikor Brad állt előttem és egy stylist öltöztette. Csupa zöld kasmírt viselt, és azt mondta nekem: több zöldre és lágyságra van szükségem az életemben” – mesélte Sat Hari. “Elmondtam neki ezt pár nappal később, mire ő azt mondta: ez furcsa, mert kedden azt mondtam egy stylistnak, hogy több zöld kasmírt és puhaságot szeretnék viselni.” A páros a kozmosz jelének tekintette mindezt, és úgy döntöttek, hogy közösen vállalkoznak, és betörnek a divatvilágba.

Brad Pitt
Forrás: Northfoto

A termékcsalád 100%-ban Olaszországban készült kasmírból álló luxuskínálattá fejlődött, és a fonalakat különböző etikus kecskefarmokról szerzik be.

Brad Pitt egyébként nem most először fektet be egy igazán jónak ígérkező projektbe, ugyanis volt nejével, Angelina Jolie-val egy borászat tulajdonosai voltak. Azt ugyan nem tudni, hogy azóta is közösen nyerészkednek-e a bevételen, de sok pénzt hozott a közös és a különálló konyhájukra, így sokan úgy vélik ez a márka is szépen fog teljesíteni.

Forrás: deadline.com