Barion Pixel Brad Pitt 6 év után kezdett újra randevúzni – Coloré

Brad Pitt 6 év után kezdett újra randevúzni

2022. 08. 04.

Az 58 éves színészlegenda, Brad Pitt a híresztelések szerint már nyitott az új kapcsolatokra, de még nem kötelezte el magát komolyabban.

Brad Pitt újabban a Bullet Train/Gyilkos járat premierjével járja a világot, és a fotókat elnézve kijelenthetjük, nem fog rajta az idő: elképesztően sármos a közel 60 éves sztár. Volt feleségével és gyermekei anyjával, Angelina Jolie-val már hat éve szakítottak, de ezidáig viszonylag keveset lehetett tudni arról, hogy randevúzik-e újra, keresi-e a szerelmet.

Brad Pitt
Forrás: Northfoto

Egy bennfentes most azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy hat évvel a szakítás és három évvel a hivatalos válás után Brad a 29 éves lengyel származású Nicole Potur modellel találkozgat, de ez a kapcsolat még nem valószínű, hogy komoly és tartós lesz. A forrás szerint elég nehéz hat év kihagyás után felvennie a fonalat az Oscar-díjas színésznek, de nem is keresi görcsösen az új szerelmet.

Pitt leginkább gyermekeivel kapcsolódik ki mostanában, akik időközben komoly serdülőkké értek, de előfordul, hogy exeivel kapját őt lencsevégre. Jó barátságot ápol Jennifer Anistonnal és Gwyneth Paltrow-val is. És persze folyamatosan forgat. De, ha ez nem lenne elég, nemrég vett egy hatalmas luxusingatlant a kaliforniai Carmelben. Csoda, ha ennyi élmény és elfoglaltság mellett nem volt még ideje kialakítani egy tartós kapcsolatot?

A színész egyébként olyan kasszasikerekben volt látható, mint a Hetedik, a Benjamin Button különleges élete, a Volt egyszer egy Hollywood…, a Mr. és Mrs. Smith vagy éppen a Harcosok Klubja.

Brad Pitt szoknyát viselt a Gyilkos járat berlini bemutatóján

Brad Pitt sosem megy ki a divatból, miközben ő maga diktálja azt. Az 58 éves Oscar-díjas sztár szoknyában lépett a vörös szőnyegre, amikor részt vett a Gyilkos járat (Bullet Train) című film sajtókörútjának legutóbbi premierjén, a berlini Hotel Adlonban. Ha szeretnéd tudni, milyen szettben érkezett a vörös szőnyegre, olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com