Barion Pixel Maisie Williams kiszőkített szemöldöke máris trend lett a sminkesek körében – Coloré

Maisie Williams kiszőkített szemöldöke máris trend lett a sminkesek körében

2022. 04. 20.

Maisie Williams a Trónok harca egyik főszereplőjeként szerzett hírnevet, de azóta több nagysikerű produkcióban is láthatták a rajongók.

A fiatal Maisie most viszont nem a színészi tehetségével vagy filmes munkáival vonta magára a rajongók figyelmét, hanem megdöbbentő átalakulásával.

Maisie Williams
Forrás: Northfoto

A sorozat utolsó része óta lassan három év telt el, nem csoda, hogy a szereplők szerettek volna változtatni a megjelenésükön. Ez elsősorban Maisie Williamsre igaz, aki karakteréhez, Arya Starkhoz hasonlóan szintén szeret szakítani a hagyományokkal és olyan dolgoknak is esélyt adni, amelyeknek más nem.

A róla készült legfrissebb fotók a Porter magazin címlapjára készültek, amelyeken a 70-es évek egyik sztárját, Jordan Mooney-t keltette életre a sminkjével. Az egykori szupersztár egyik védjegye a kiszőkített szemöldöke volt, amely nem sok embernek állna jól, de Maisie Williamsnek mégis tökéletesen sikerült „viselnie”.

Ettől a minimális változtatástól merőben más lett a külseje, mint ahogy megszokhatta a közönség, a vele készült interjúban azonban kifejti, hogy sosem szerette követni a szépségtrendeket sem a divatban, sem pedig a sminkek terén.

Maisie Williams
Forrás: Northfoto

Világos, szinte láthatatlan szemöldökét halvány, bronzos szemhéjpúderrel és barackos árnyalatokkal emelte ki, amellyel a végeredmény kifinomultan merész lett. Ez pedig nagyszerű ötletet adott a sminkmesterek számára az idei nyári sminktrendek kiszélesítéséhez.

Maisie egyébként nemcsak sminkje miatt bújt Jordan Mooney bőrébe, hanem legújabb filmszerepe kedvéért is, hiszen ő fogja életre kelteni a punk énekesnőt Danny Boyle hat részes Pistol című minisorozatában.

Maisie Williams
Forrás: Northfoto

A produkció Steve Jones 2018-as Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol memoárjának adaptációján fog alapulni és Maisie külsejét elnézve igencsak élethű alakításra számíthatunk.

Forrás: dailymail.com