Barion Pixel Palvin Barbara egy Vivienne Westwood kreációban mondta ki az igent Magyarországon tartott esküvőjén – Coloré

Palvin Barbara egy Vivienne Westwood kreációban mondta ki az igent Magyarországon tartott esküvőjén

2023. 07. 19.

Elkelt hazánk egyik legkeresettebb, nemzetközi karrierrel büszkélkedhető modellje, Palvin Barbara, aki július 15-én, szülei magyarországi birtokán mondta ki a boldogító igent párjának, Dylan Sprouse-nak.

Férjhez ment a Victoria’s Secret angyala, Palvin Barbara. A friss házas modell a brit Vogue-nak elárulta: noha a múlt hétvége egy intim szertartásnak indult, ahol csak a család és a közeli barátok vettek volna részt, végül 115 vendéggel együtt ünnepeltek. A Harlekin Birtokon tartott esküvőn Barbi egy Vivienne Westwood kreációt viselt, de nem ez volt az egyetlen ruha, amelyben aznap este tündökölt.

A menyasszony szerepében: Palvin Barbara

A Vogue információi szerint Barbara nem bízta a véletlenre menyasszonyi ruhája kiválasztását: gondosan mérlegelte a lehetőségeit. Elmondása szerint időtlen és klasszikus kreációt szeretett volna viselni a szertartáson, így nem csoda, hogy Vivienne Westwood szolgált kiindulópontként a menyasszonyiruha-választáskor. Barbi végül a brit divatház egyedi dizájnja mellett döntött.

A kiegészítők között is kifogástalan ízléssel válogatott: a Tiffany&Co. a kilencvenes évek ihlette ékszereket készített a menyasszonynak, amelyek tökéletesen kiegészítették a Westwood-kreációt. 

második megjelenés kapcsán Palvin Barbara egy olyan kreációt szeretett volna viselni, amely fiatalos, vidám, s amelyben akár egy egész éjszakát is áttáncolhatna. Ennek érdekében egy rövid fazonra esett a választása: a Philosophy divatház Lorenzo Serafini által tervezett, kereszt-hátmetszésű ruhájára. A már említett cikkben Barbi úgy emlékezik vissza a ruhára, mint amiben úgy érezte magát, „akárcsak egy modern hercegnő”. 

menyecskeruha kapcsán azonban Barbara ragaszkodott a magyar hagyományokhoz. „Nem volt kérdés, hogy ehhez magyar tervező kreációját kellett viselnem”, fogalmazott a modell, akinek végül Merő Péter tervezőre esett a választotta. „A ruha szexi volt és kényelmes, pontosan olyan, amilyen szerettem volna.” Barbara mindhárom ruhájához Jimmy Choo cipőket viselt, amelyeket úgy terveztek, hogy színükben és dizájnban passzoljanak az esküvői ruhákhoz. Barbara férje, Dylan fekete szmokingban állt az oltár elé, így mondhatjuk, hogy feleségével együtt ő maga is a klasszikus vonal mellett voksolt a nagy napon. 

Lagzi magyar módra

A házaspár abban az albertirsai templomban tett fogadalmat, ahol Barbi szülei házasodtak 34 évvel ezelőtt. Az istentiszteletet polgári szertartás követte, amelyre Barbara szüleinek birtokán, azon belül is egy kis szigeten került sor. A házasságkötés után a pár a magyar szokások szerint kezdte meg a mulatozást, amelynek (elmondásuk szerint) része volt a házi pálinka és a magyar esküvőkön megszokott muzsika is.

Barbi azt is megosztotta a Vogue-gal, hogy testvére, Palvin Anita volt a segítségére a menyegző megszervezésében, Dylannek mindössze annyi volt a dolga, hogy jó nevet mondjon az oltárnál. A Sprouse-házaspár a ugyanakkor nem rejtette véka alá, hogy a tradicionális magyar lagzi után ősszel Kaliforniában is szeretnék kimondani egymásnak a boldogító igent. 

Palvin Barbara, Dylan Sprouse és a közös út

Palvin Barbara és Dylan Sprouse hat éve találkoztak először, amikor Barbi egy eseményen Dylan elé tolakodott a sorban. Amikor Dylan rosszallóan nézett a modellre, Barbi kedves csipkelődésbe kezdett, mire vicces szóváltásba keveredtek: ez elég volt ahhoz, hogy felkeltse a férfi érdeklődését a lány iránt. 

Palvin Barbara, Dylan Sprouse, esküvő
Kép forrása: Rodin Eckenroth/Getty Images

Az esemény után Dylan Instagram üzenetben szerette volna felvenni Barbival a kapcsolatot, ám hiába ostromolta őt a következő hat hónapban, Barbi csak nehezen állt kötélnek. A modell végül engedett a varázsnak, s három hónappal később Kínába repült, hogy meglesse a színészt egy forgatáson. Itt történt meg az első, hivatalos randijuk is. 

2019 januárjában már együtt éltek, s Dylan végül tavaly szeptemberben tette fel a nagy kérdést Barbarának, miközben kemping túrán voltak a barátokkal Kaliforniában. Noha Barbi sejtette, mire készül a párja (elmondása szerint gyanús volt, hogy jövendőbeli férje egy olyan inget is elcsomagolt az útra, amely túl szép volt egy táborozáshoz), mégis megdöbbent, amikor Dylan feltette neki a nagy kérdést. 

Forrás: Vogue.com
Borítókép forrása: Taylor Hill/Getty Images