Barion Pixel Palvin Barbara és Dylan Sprouse 5 év után eljegyezték egymást – Coloré

Palvin Barbara és Dylan Sprouse 5 év után eljegyezték egymást

2023. 03. 22.

Ha minden igaz, Dylan Sprouse végre feltette a nagy kérdést szépséges modell barátnőjének, Palvin Barbarának.

Palvin Barbara és kedvese, Dylan Sprouse 5 év randizgatás után új szintre emelte a kapcsolatát, és egy közeli forrás szerint a sztárpár hivatalosan is eljegyezte egymást. Bár még nem erősítették meg a hírt, Barbit egy méretes gyémántgyűrűvel a kezén látták a Mammoth Filmfesztiválon, illetve kedden barátaiknak is megmutatták.

Palvin Barbara és Dylan
Forrás: Northfoto

A pár 2018-ban kezdett randevúzni, miután a 30 éves Sprouse üzenetet küldött a magyar sztárnak, ám Barbi hat kerek hónapot várt a válasszal. Azóta viszont nagyot fordult velük a világ, ugyanis az ártatlan üzenetből szerelem, majd komoly kapcsolat lett. Ma pedig az egyik legédesebb sztárpárnak számítanak az Egyesült Államokban. Kapcsolatuk még a kívülállók számára is tökéletes, hiszen annak ellenére, hogy már 5 éve vannak együtt, a mai napig izzik közöttük a levegő, valamint sokszor viccelődnek egymással a vörös szőnyeges eseményeken is.

Palvin Barbara korábban elmesélte, hogy a színésszel való szerelme a járvány alatt mélyült el. Azokban a hónapokban lett számukra ugyanis világos, hogy nem egyszerűen összeillenek, hanem minden szinten kiegészítik egymást.

Palvin Barbara
Forrás: Northfoto

Olyan, mintha tudnánk, mikor kell teret adni egymásnak. Tudjuk, mikor kell a másiknak egy kis tér. Bizonyos szempontból már megosztottuk a munkát a ház körül is… Azt hiszem, a kapcsolatunk erősebb, mint valaha.

Dylan olyan filmek és sorozatok szereplője volt, mint a Jóbarátok, amelyben több évadon át játszotta Ross karakterének kisfiát, de láthattuk az Azok a 70-es évek show-jában, az Apafej és a Miután összecsaptunk című filmekben. Menyasszonya, Palvin Barbara pedig többek között a Sports Illustrated és a Victoria’s Secret modellje.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/palvin-barbara-es-dylan-sprouse/