Barion Pixel Margot Robbie egy tucat ikonikus Barbie ruhát bemutat ”élő” változatban, és most ismét rendkívülit villantott – Coloré

Margot Robbie egy tucat ikonikus Barbie ruhát bemutat ”élő” változatban, és most ismét rendkívülit villantott

2023. 07. 13.

Az egész világ Barbie lázban ég és a szereplők még mindig tudják fokozni, hogy a Mattel-baba teljes világuralomra törjön.

Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera és még egy rakatnyi sztár hozza el Barbie baba lenyűgöző világát és egyszerre vicces, ironikus történetét. A mozik mindenütt teltházasak, az elővételes jegyek elfogytak, a világsztárok pedig sorra népszerűsítik a rózsaszín álmot a premiereken. Margot Robbie például minden alkalommal valamilyen eredeti Barbie ruhát visel, és napjában akár többfélét is.

A legújabb premier fotózáson, a londoni a Cineworld Leicester Square-ben elkápráztatott mindenkit egy Vivienne Westwood szaténruhában, hímzett tüll díszítéssel, ami természetesen mesés rózsaszín volt. Ezt aztán átcserélte a Slug & Lettuce-ban, egy szatén fűzős miniruhát mutatott be, ami egyszerre retro és nagyon szexi. A darab a 60-as évekbeli Barbie megjelenést másolta le.

Margot Robbie
Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images

A várva várt fantasy készítője Greta Gerwig, aki olyan korábbi filmek rendezéséről ismert, mint a Little Women (2019) és a Lady Bird (2017). Gerwig nemcsak vígjáték rendezői szerepét vállalta magára, hanem a forgatókönyvet is ő írta, Noah Baumbach-kal közösen.

Margot Robbie
Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images

A Barbie-filmben szerepel majd Dua Lipa, Issa Rae, Hari Nef és Simu Liu is. A Barbie- és Ken-babák különböző változatait testesítik meg, és Helen Mirren narrálja a filmet. A film egy zseniális soundtrack albumot is kapott, amin az Aqua ikonikus slágerét Nicki Minaj alkotta újra. Július 20.-ától a magyar mozikban is be lehet állni a sorba, hogy részesei legyünk a hihetetlen élménynek.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Wiktor Szymanowicz/Getty Images