Barion Pixel LOEWE: 2024 legmenőbb márkája a sztárok között: mutatjuk kik viselik a spanyol márka legextrémebb darabjait – Coloré

LOEWE: 2024 legmenőbb márkája a sztárok között: mutatjuk kik viselik a spanyol márka legextrémebb darabjait

2024. 05. 10.

A LOEWE spanyol divatmárkát 1846-ban alapították, de csak az utóbbi években robbant be a köztudatba, hiszen egyre több világsztár választja ezt a márkát nyilvános szereplésein. A divatházat egyébként a spanyol bőriparosok egy csoportja és Enrique Loewe, hesseni származású kereskedő alapította Madridban. Kreációik a királyi családok és a közéleti személyiségek kedvencei voltak az elmúlt évtizedek során. 1905-ben XIII. Alfonz király parancsban kérte fel a divatházat, hogy ők legyenek a spanyol királyi háztartás beszállítói.

Loewe Rtw Fall 2024 Backstage
Loewe őszi kollekció 2024 Backstage, fotó: Gettyimages

A márka népszerűsége gyorsan nőtt: olyan hírességek viselték a ruháikat, mint Ava Gardner, Ernest Hemingway, Sophia Loren, Rita Hayworth és Marlene Dietrich. A közelmúltban azonban a világ egyik TOP luxusmárkájává nőtték ki magukat és köröztek le olyan luxusmárkákat, mint a Chanel, a Gucci és a Celine. Idén pedig még az eddigieknél is jobban berobbantak, ami főleg a TikToknak és a világsztároknak köszönhető.

Apple Music Super Bowl Lvii Halftime Show
Rihanna a Super Bowl Halftime Show-n LOEWE-ben
/divat/oltozkodes/loewe-2024-legmenobb-markaja/