Barion Pixel Kylie Jenner új márkája 1 millió dollár bevételt hozott már az indulás utáni első egy órában – Coloré

Kylie Jenner új márkája 1 millió dollár bevételt hozott már az indulás utáni első egy órában

2023. 11. 05.

Kylie Jennert megvádolták, hogy egy feltörekvő divattervezőtől lopott ötleteket debütáló márkájához.

Kylie Jenner 26 éves korára elért a csúcsok csúcsára. Népszerűségben és dollár milliárdokban is túlszárnyalja nővérét, Kim kardashiant, aki a No.1 a családban. Kylie nemcsak a smink iparban ért el lenyűgöző eredményeket, de most elindította ruha vonalát is, amivel már az első órában berobbantotta a netes vásárlást. A Khy termékek 60 perc leforgása alatt 1 millió dollárt termeltek a milliárdos Jenner lánynak.

Kylie Jenner
Forrás: Dia Dipasupil/Getty Images

A márka első darabjai egy kollaborációból születtek, amit a Namilia nevű divatmárkával csinált meg közösen. A darabok 48 dollártól 200 dolláros árig mozogtak és volt köztük miniruha, műbőr kabát illetve műbőr kesztyűk. A honlap leírása szerint olyan luxustermékek ezek, melyeket a mindennapokban is viselhet az ember, ráadásul mindenkinek jól állnak.

Jennert a közelmúltban azzal vádolták meg, hogy lemásolta Betsy Johnson tervező ötleteit a Khy kollekcióhoz. Johnson (nem azonos az amerikai divatikonnal, Betsey Johnsonnal) azt állítja, hogy 6 hónapja már e-mailt küldött Kylie-nak és az egész csapatának, miután a @products.ltd koncepciót észlelte lemásolva.

Betsy forrongott az Instagramon, hogy miközben ő munkásosztálybeli gyerekként felnőve a “belét is kidolgozza” és szakértelmét, kreativitását öli a projektbe, hogy érvényesüljön és kifizesse a diákhitelét, közben Jenner aljas módon lemásolja.

Kylie Jenner
Forrás: MEGA/Getty Images

Jennert persze egy percig nem zavarja a vád, ahogy a rajongóit sem, a vásárlásokat látva. Ráadásul Kylie Jenner nemrégiben átvehette a Wall Street Journal magazin Innovátor díját is.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto
/divat/oltozkodes/kylie-jenner-uj-markaja/