Barion Pixel A 41 éves Kim Kardashian rózsaszín szettje még a legnagyobb divatgurukat is meglepte – Coloré

A 41 éves Kim Kardashian rózsaszín szettje még a legnagyobb divatgurukat is meglepte

2022. 02. 16.

Az elmúlt években a négygyermekes anyuka igazi divatdiktátor lett, akinek legutóbbi rózsaszín szettjével is sikerült mindenkit levennie a lábáról…

Az idei tavasz egyik legnépszerűbb színének tartják a rózsaszínt, amelyet bár kevesen mernek viselni, Kim Kardashiannak mégis nagyszerűen sikerült.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

Mostanában szinte csak válásával és új párkapcsolatával kerül a címlapokra, de egy-egy ruhaválasztását sem lehet szó nélkül hagyni.

A szerelmesek napját természetesen új párjával, Pete Davidsonnal töltötte, akinek a kedvéért talpig rózsaszínbe öltözött, sőt még elsőszülött lányát, North Westet is hasonló árnyalatokba öltöztette. Ezzel, úgy fest, új trendet teremtett. Több tervező és stylist szerint a tavasz egyik legkedveltebb nüansza lesz a feltűnő szín, méghozzá a zöld és a sárga árnyalatok mellett, amelyet kombinálva is érdemes lesz magunkra ölteni – legyen szó szoknyáról, nadrágról vagy kiegészítőkről.

Kanye West egyébként a közösségi oldalakon sokat forrong, ennek ellenére mindig belátja, hogy túl messzire ment. Valentin-napon egy közeli ismerős elárulta, hogy egy rózsacsokrot is küldött volt feleségének, állítása szerint békülési szándékkal. Egy nemrég készült interjúban pedig elmondta, hogy dolgozik a kommunikációján, ami az utóbbi időben a lehető legrosszabbul csapódott le a nyilvánosság szeme előtt.

Forrás: dailymail.com