Barion Pixel Érdemes az 53 éves Jennifer Lopez Instagramjára pillantani, ha inspiráció kell a karácsonyi buli szetthez – Coloré

Érdemes az 53 éves Jennifer Lopez Instagramjára pillantani, ha inspiráció kell a karácsonyi buli szetthez

2022. 12. 12.

A latin díva öltözködésben egyszerűen felülmúlhatatlan, legyen szó bármilyen évszakról és bármilyen alkalomról. Jennifer Lopez egyszerre vadító, mégis elegáns ünnepi öltözetet mutatott be közösségi oldalán, hozzáillő sminkkel és hajjal.

Igaz, hogy a karácsonyi szezon koronázatlan királynője Mariah Carey, de ezt a szettet bizony ő is irigykedve szemlélheti. Annál is inkább, mert híres a viszálya Jennifer Lopezzel, akinek létezéséről egyszerűen nem hajlandó tudomást venni.

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Forrás: Northfoto

De most koncentráljunk a színész-énekesnő fenomenális megjelenésére, amivel inspirációt adhat az idei karácsonyi partikhoz. Bár nem kifejezetten pénztárcakímélő összeállítást mutat be, azért némi kreativitással és divatérzékkel meg lehet próbálni utána csinálni.

A Marry Me sztárja, Jennifer Lopez számára igazán emlékezetes év volt 2022, hiszen ismét egymásra találtak Ben Affleckkel, és ezúttal oltár elé is álltak. Amilyen szép volt az éve, olyan nívósan igyekszik azt zárni, most épp Instagramján csodálhatjuk meg egy karácsonyi hangulatú összeállításban.

Az idei szezonban egy monokróm megközelítést választott a kétgyermekes anyuka, a karmazsin színű, pufi tűsarkú csizmáktól és a hasonló színű szövetkabáttól a candy-apple szemüvegen át a piros JLO feliratú Valentino táskáig és a buggyos piros nadrágig minden összhangban van. Ezzel a színnel nem is lehetne ennél karácsonyibb.

Az öltözékhez passzol bíbor ajakrúzsa, amelyet Mary Phillips sminkes választott ki, és ami élénk szatén hatású is. Az egész megjelenés megkoronázása egy bárki által könnyedén elkészíthető, elegáns konty volt, amely Andrew Fitzsimons fodrász munkája. A Lopez megjelenését bemutató Instagram-bejegyzésben Fitzsimons elmondta, hogy három terméket használt a magas és feszes végeredmény eléréséhez: Prism Shine Softening Crème, Hard Strong Hold Hairspray és Prism Shine Invisible Shine Hair Spray – mind a saját hajápoló termékcsaládjából.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

Bár a fotók nem a díva manikűrjére helyezik a hangsúlyt, valószínűnek tűnik, hogy ez az a cukornáddal átitatott francia manikűr, amelyet műkörmöse, Tom Bachik kiemelt Instagram-bejegyzésében. Jennifer Lopez mandula alakú francia körmein a mutatóujjon fehér hópehely, a középső ujjon pedig átlós, örvénylő vonalak gyűrűje látható.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto