Barion Pixel Nehéz szavakat találni Jaden Smith öltözékére, amiben a 2022-es Párizsi Divathétre érkezett – Coloré

Nehéz szavakat találni Jaden Smith öltözékére, amiben a 2022-es Párizsi Divathétre érkezett

2022. 10. 05.

A 24 éves modell és színész, Jaden Smith a Louis Vuitton bemutatóján tűnt fel, és outfitje mindenki tekintetét magára vonta.

Jaden Smith igazi életművész, szereti a zenét, színészkedik és a divatot is imádja a maga stílusában kifejezni. Fiatalok milliói követik és szeretik vagány személyiségét, mert egyáltalán nem fél leszámolni a klisékkel és elvárásokkal. Megjelenése mindig üde, határokat feszegető és nagyon menő.

Jaden Smith
Forrás: Northfoto

A Párizsi Divathéten megszokott, hogy hemzsegnek az olyan hírességek is, akik nem magukat a ruhákat mutatják be. Jaden Smith is igazán elemében van az ilyen rendezvényeken. A Louis Vuitton bemutatójára kék farmerben érkezett, ami egy klasszikus, örök darab – ám, amit hozzáálmodott, az egészen elképesztő. Egy fekete, nagy pikkelyekkel díszített, irizáló topot viselt, amelyből kilátszott a hasa, nyakából pedig egy hatalmas, flitteres aranysál omlott alá, rátekeredve a nadrágjára is, megspékelve egy ugyanilyen színű övvel. A szettet fehér New Balance sneakerrel zárta, csuklóin színes és fémes karkötőket viselt, kezében pedig természetesen egy LV táska hintázott hanyagul.

Jaden Smith
Forrás: Northfoto

Jaden nemrég fejezett be egy koncertsorozatot, méghozzá jó barátjával, Justin Bieberrel. Az ifjabb Smith koncertjei afféle előzenekarként funkcionáltak a 28 éves Bieber Justice World Tour sorozatán.

Az ifjú tehetség következő projektjéről egyelőre nem tudni sokat, egy korábbi interjúban azt mondta, a zenéléssel lehet, hogy felhagy most egy időre. Rég láttuk filmezni is, de Jadent ismerve biztos, hogy előbb-utóbb rátalál valami szerelemprojektre, amiben kifejezheti önmagát. A fiatal tehetséget egyébként több nagyszerű filmben is láthatta a nagyérdemű. Ilyen volt A karate kölyök, A boldogság nyomában – amelyért Oscar-díjra jelölték édesapját, Will Smith-t – A Föld után, Amikor megállt a Föld, vagy éppen az Egy év az élet.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto