Barion Pixel Will Smith lánya mindenkit sokkolt – Koncertje közben vált meg a hajától – Coloré

Will Smith lánya mindenkit sokkolt – Koncertje közben vált meg a hajától

2021. 07. 19.

Will Smith lánya, Willow sosem tartozott az átlagos sztárcsemeték közé, amit legutóbbi mutatványával újra bebizonyított.

A 20 éves fiatal lány tehetsége már kiskorában megmutatkozott. Nagyszerűen táncolt és általános iskolásként az is kiderült, hogy szülei tehetségéből is kapott egy jó adagot. Testvérével, Jadennel ellentétben azonban a színészi babérokat a zenére cserélte.

'i, Robot' By Alex Proyas, Usa, 2004.
Forrás: northfoto.com

Mindössze 9 éves volt, amikor 2010-ben kijött az első száma, a ‘Whip my hair’, amely pillanatok alatt meghódította a világot. Azóta a sikere töretlen, sőt még modellként is a legnagyobbak között tartják számon. Persze sokat nyomott a latba, hogy olyan szülők gyermeke, mint Jada Pinkett-Smith és Will Smith, ugyanakkor azzal is sikerült kitűnnie a több sztárcsemete közül, hogy a trendeknek ellenszegülve, a maga stílusával kívánta elnyerni az emberek szeretetét. Raszta haja mellett, feltűnő sminkjei és erős véleménynyilvánítása is sokak számára volt szimpatikus.

Legutóbb azonban egy drámai lépéssel vonta magára a rajongói figyelmét. A szépséges lány Travis Baker és Avril Lavigne társaságában adta elő az említett számát, amelynek most volt a 10. évfordulója. Ám, nem a két vendég zenész okozott meglepetést, hanem az, hogy élőben borotválta le a haját.

„Ez egy különleges pillanat számomra. Az albumom megjelenését ünneplem Travis Barker és Avril Lavigne társaságában. Köszönöm, hogy velem jöttetek erre az útra ”

Az énekesnő nem először nyírta kopaszra a haját. Állítása szerint ez olyan, mint a megtisztulás, valami újnak a kezdete. Sokak szerint azonban így akart édesanyja előtt tisztelegni, aki nemrég szintén leborotválta a haját autoimmun betegsége miatt.

Forrás: people.com