Íme 2021 legmerészebb őszi-téli trendjei, amiből érdemes lesz mazsolázgatni

Az elmúlt időszak bőven adott időt a nagy dizájnerek számára, hogy elmélyedjenek és valami igazán meglepővel és újjal rukkoljanak elő a hideg hónapokra.

A pandémia rányomta a bélyegét a divatiparra is, hiszen az emberek kevesebbet mozdultak ki otthonról, így a tervezők is eltolták a hangsúlyokat az otthon is hordható darabok irányába. Nagy kedvenc lett ismét a kötöttáru, szárnyaltak az extrém pizsamák, és könnyebb volt a fehérneműket is népszerűsíteni. Az elegancia kicsit háttérbe szorult, noha már mindenki epedve várta, mikor lehet ismét kiöltözni és felszántani egy-egy neves eseményen a kifutót.

Oszi Teli Divat
Forrás: Unsplash

Több országban megtört a jég, a járvány mutatók kedvező alakulásával végre élőben lehetett megrendezni a legnevesebb díjátadókat és divatshow-kat. A tervezők is fellélegeztek és kiengedték kreatív fantáziájukat a palackból, amit eddig kénytelen voltak kicsit visszafogni. A 2021-es őszi-téli világtrendben elég különleges álmok születtek és valósultak meg. A Chanel, a Miu Miu, a marni, a Prabal, a Tom Ford és az újonc Osman is elképesztő ötletekkel állt elő.

Macskaruhák. A cicanadrág egészen új értelmezést nyert minden dizájnernél. A sokat mutató és sejtető, állatmintás bodyk és egyberuhák egyszerre erotikusak, merészek és ötletesek. Még, hogy ilyesmiben csak a párunkat kápráztathatjuk el…

Hófödte fantáziák. A legtöbb divatház nagyon készül a télre, és a látvány alapján azt gondolhatjuk, hogy erős telünk lesz. A zord időszakra válaszul itt vannak a szőrmék illetve műszőrmék, a steppelt dunyha kabátok és prémek, valamint a különleges légzáró anyagok.

Mod Minis. Hűvös ide vagy oda, a kabátok alatt úgysem fázunk. Az elegancia jegyében visszatértek a combnál véget érő miniruhák, amelyek a megfelelő csizmával kombinálva bárki lábát meg tudják nyújtani.

Egységben az erő. Az idei trendek között ott van a jól bevált recept is: a megjelenés, anyagválasztás, stílus és kiegészítők legyenek teljesen egységesek. Azzal biztosan nem fogunk mellé lőni.

2000-es évek. A tervezők úgy gondolták, ideje visszanyúlni az egyik legkedveltebb korszakhoz, és kicsit újratervezni. A különleges színek, csípőnadrágok, merész pop felsők mind itt vannak ismét.

Forrás: elle.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Peter Dinklage nem rejtette véka alá a véleményét az új Disney produkcióval kapcsolatban