Barion Pixel Heidi Klum és lánya, Leni közös fotózása mindenkit ámulatba ejtett – Coloré

Heidi Klum és lánya, Leni közös fotózása mindenkit ámulatba ejtett

2022. 10. 16.

Legutóbbi közös divatprojektjük során az anya-lánya duó, azaz Heidi Klum és Leni az olasz Intimissimi fehérneműmárka kampányában szerepelt.

Heidi Klum és Leni Klum továbbra is anya-lánya párosként uralják a divatipart, amire valóban elég kevés példa van, de a 18 és 49 éves modellek nagyszerűen mutatnak együtt is és külön is.

Heidi Klum és Leni
Forrás: Northfoto

Mióta Leni modellkedni kezdett, híres édesanyjával bejárták a világot, közös fotózásokon, eseményeken és divatbemutatókon vesznek részt. A múlt hónapban megrendezett Harper’s BAZAAR’s Icons bulin minden túlzás nélkül magukra vonták a jelenlévők tekintetét.

Most pedig az Intimissiminek készült fotókon és videókon Heidi és Leni Klum különböző fehérneműben pózolnak, ölelkeznek és mosolyognak, méghozzá a világ legnagyobb örömére.

Heidi Klum és Leni
Forrás: Northfoto

A márka promójának egyik felvételen a szupermodell-szuperanyu félig áttetsző fekete melltartót és fehér virágokkal hímzett alsóneműt visel. Mellette lánya egy fekete csipkés, geometrikus mintás melltartóban és hozzáillő, magas derekú fehérneműben látható. A fehérnemű fölött Leni selymes elefántcsont köpenyt vett fel a fotózáson. Egy másik képen ugyanazt a szettet viseli csak fehérben.

„Az @intimissimiofficial-lal együtt ünnepeljük a nőket; az anyák és lányaik közötti szeretetet és támogatást; és azt, hogy mennyire magabiztos, szép és boldog érzést tud okozni bennünk egy jó fehérnemű.” – írta Heidi Klum Instagram-bejegyzésében.

Heidi Klum és Leni
Forrás: Northfoto

A Thomas Hayo kreatív irányításával készült kampányvideóban Heidi és Leni széles mosollyal, nevetgélve táncolnak körbe gyönyörű fehérneműikben, miközben olasz zene szól a háttérben. Az összhatás igazán vidám, nőies, a két főszereplő pedig láthatóan magabiztos és boldog a bőrében.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
/divat/oltozkodes/heidi-klum-es-lanya/