Barion Pixel Heidi Klum lánya először mutatkozott mostohaapjával kettesben a vörös szőnyegen – Coloré

Heidi Klum lánya először mutatkozott mostohaapjával kettesben a vörös szőnyegen

2021. 10. 16.

Egyre többször hallani a csodaszép Heidi Klum lányának nevét, aki a Velencei Divathéten is megmutatta, hogy bizony lesz olyan jó szupermodell, mint híres édesanyja.

A tehetséges és gyönyörű fiatal szépség most azonban kivételesen nem egy újabb modellmunkával került a figyelem középpontjába, hanem mostohaapja, Seal miatt.

Berlin Fashion Week About You Fashion Week
Forrás: Northfoto

Lenit születésétől fogva az énekes nevelte és a modell is őt tekinti édesapjának annak ellenére, hogy biológiailag az üzletember, Flavio Briatore lánya. Bár édesanyja és Seal már több éve elváltak, az énekes aktívan részt vesz az életében. Sőt, a lány modellkarrierjét is elsők közt támogatta. Ám, mégis sokakat meglepett, hogy pár napja együtt mutatkoztak a vörös szőnyegen a The Harder They Fall premierjén, amit Los Angelesben tartottak.

Az 58 éves énekes ugyanis közreműködött a készülő alkotás filmzenéjében, amire Leni is nagyon büszke. Nem is volt kérdés, hogy elkísérje édesapját, ahova ráadásul barátját, Aris Rachevskyt is elvitte.

Seal egyébként hivatalosan 2009-ben fogadta örökbe Lenit, amikor Heidivel való kapcsolata még boldog és felhőtlen volt. 2012-es válásuk után nemcsak a közös gyerekeiket, hanem Lenit is együtt nevelték tovább, aki szerint mostohaapjánál csodásabbat nem is kívánhatott volna. De ez meg is látszik rajtuk a róluk készült legfrissebb képeken.

Forrás: harpersbazaar.com