Kanye West újraértelmezte a farmert, méghozzá nem is akárhogyan

2022. 01. 23.

Tegnap debütált először a vörös szőnyegen Kanye West és új barátnője, Julia Fox. Mindezt talpig farmerben…

Kanye West most is bebizonyította, hogy farmerből sosem elég!

Fashion Group International Night Of Stars 2019 New York
Forrás: Northfoto

A 44 éves rapper az elmúlt években mentális problémáival és a Kim Kardashiantól való válásával került a címlapokra, most viszont újra a divat iránti rajongásával hívta fel magára a figyelmet, mégpedig a Kenzo divatház 2022/2023 őszi/téli kollekciójának bemutatóján.

Az eseményen természetesen minden meghívott sztártól elvárták a feltűnő outfiteket, így nem is volt kérdés, hogy Kanye West is eleget tegyen ennek a kérésnek, és kreativitását kiélve egy igen hatásos viseletben tegye tiszteletét.

Fashion Group International Night Of Stars 2019 New York
Forrás: Northfoto

A zenei producerként is tevékenykedő zenésznek híresen jó az ízlese. Annak idején ő maga csinált divatdiktátorokat a Kardashian család női tagjaiból, többek között volt nejéből, Kim Kardashianból is.

A franciaországi divateseményre viszont már új kedvesével, Julia Fox-szal jelent meg, akivel annak rendje és módja szerint talpig farmerben, egymáshoz öltözve mutatkoztak először a vörös szőnyegen. Az újdonsült sztárpárnak ez volt az első hivatalos megjelenése együtt, ám a farmerszettjeik még ezt is képesek voltak überelni.

Az eddigi divat előrejelzések szerint a 2022-es évben a farmert farmerrel lesz az egyik legkedveltebb stílus, amely bár első ránézésre kicsit extrém, valójában az időállóságot szimbolizálja.

Ahogy az elmúlt években, úgy az idei évben is jellemzően a bővebb szabású ruhadarabok lesznek a trendkövetőek, amelyeket igyekezzünk letisztult és semleges színű kiegészítőkkel viselni, akárcsak Kanye és Julia.

Forrás: dailymail.com