Barion Pixel 2021 kedvenc farmerját nem lehet nem imádni – Coloré

2021 kedvenc farmerját nem lehet nem imádni

2021. 01. 10.

Igazi örökzöld darab és minden szezon nagy kedvence. Ez bizony a farmer, amely halhatatlan ruhadarabként mindig megtalálható a gardróbszekrényünkben és, amely szinte kötelezően újul meg évszakról évszakra.

girl 983969 1920
Forrás: Unsplash

Tavaly a 90-es évek farmerdivatja, a mom jeans tarolt a trendkövetők körében, amely bővebb fazonjával és magas derekával szinte minden alkatú nő nagy favoritja lett. 2021-ben azonban három régi stílus is vissza fog köszönni, amelynek sokan örülnek majd.

Bootcut

A 2000-es és a 70-es évek trapézmániája újra testet öltött az idei évben. Ez a fazon optikailag hosszabbítja a lábakat és laza, lezser megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Azok, akik szeretnek a divatnak megfelelően öltözködni, kötelező egy ilyet beszerezni.

hmgoepprod 1

Wide-leg

A 80-as években tarolt, amely idén extra magas derekat és bő szárat kapott. Szabásának köszönhetően minden alkatú nő kényelmesen érezheti benne magát, amelyet akár inggel, akár pólóval viselünk, az összkép mindenképpen sikkes lesz.

hmgoepprodh

Mom-fit

A mom jeanshez hasonlóan a mom-fit fazonnál is a magas derék dominál, ugyanakkor testhezállóbb szabást és rövidebb szárat kapott. Ez a farmer elsősorban a magas lányok nagy kedvence lehet.

1460768701 1 1 2

Idén tehát bőven lesz miből válogatni, ha farmerdivatról van szó, hiszen az elmúlt évek egyszerű és szűk fazonjaival ellentétben nemcsak újítani lehet, hanem kísérletezni is.

Képforrás: Hm, Stradivarius