Barion Pixel Ezekkel a merész kiegészítőkkel mindenki irigyelni fog nyáron – Coloré

Ezekkel a merész kiegészítőkkel mindenki irigyelni fog nyáron

2021. 06. 01.

Minden nő tudja, milyen sok múlik a tökéletes kiegészítőkön, melyek hangsúlyozzák vagy épp ellensúlyozzák az egyes ruhadarabok megjelenését.

Végre itt a nyár, mehetünk a szabadba, egyre több rendezvény látogatható. Megmutathatjuk, hogy az elmúlt másfél évben mennyire vártuk már, hogy ismét önmagunk legjobb formáját adhassuk.

Kiegeszito
Forrás: unsplash.com

Ehhez pedig elengedhetetlenek az egyedi, karakteres, olykor meglepő kiegészítők. Most mutatunk pár különleges lehetőséget, amit bárki bátran beilleszthet a gardróbjába.

  • Parafa platform cipők. A 70-es évektől léteznek, de most újra virágkorukat élik, és tökéletesen kifejezik a nyár érzését: szabadság, természetesség, játékosság, nyitottság. Képzeld el, ahogy egy ilyenben belibbensz egy olasz kávézóba, a teraszról pedig a tenger vagy a Balaton csodás látványa tárul eléd.
  • Szalmakosár táskák egy kis csavarral. A trapéz és egyéb formájú szalmatáskák idén újra lettek gondolva, gyakori, hogy az anyagba csempésznek egy kis bőrt vagy más alapot, ettől egyszerre elegánsak és hétköznapiak. Magaddal viheted akár egy koktélpartira, de a strandra is.
  • Makramé mindenhol! A fondorlatos rojtok és fonások visszatértek. Legyen szó cipőről vagy táskáról, ezt látva mindenki tudni fogja, hogy értesz a divathoz és mersz is vele élni. A makramé bőrrel kombinálva egészen elképesztő dizájner érzést és látványt eredményez.
  • A bőr örök. Idén sincs ez másként, ezért válassz bőr papucsot vagy szandált. Kényelmes és esztétikus viselet, melyet bárhova felvehetsz.
  • A minitáskák és válltáskák tekintetében a természetes színek hódítanak ezen a nyáron. Érdemes bézs és barna árnyalatokat választani, ugyanis a föld nüanszai letisztultságot és kifinomultságot árasztanak.
Forrás: elle.com