Visszatér a kilencvenes évek öv őrülete – így viseld tökéletesen!

2021. 05. 20.

A láncövet már elfeledettnek hittük, pedig itt az ideje, hogy átessen a reformáción!

Elég csak végig pörgetni az Instagramot és megnézni a legnagyobb divatcégek 2021-es kollekcióit, máris láthatjuk, hogy a láncövek és lánc táskaszíjak ismét hódítanak.

Divat Kiegeszito
Forrás: unsplash.com

A Versace, a Gucci és a Chanel is úgy gondolja, itt az idő visszanyúlni ehhez a zseniális kiegészítőhöz, hiszen a láncok egyszerre kölcsönöznek hanyag eleganciát, vagányságot, valamint a fém mindig képes felhívni magára a figyelmet, ha textíliában vegyül. Arról nem is beszélve, hogy a láncövekkel senki sem maradhat láthatatlan, idén nyáron pedig lássuk be, végre mindenki ki akar törni – a divatban és a való életben is, amely az elmúlt egy év pandémiájára reflektál. A képzeletbeli láncaink ledobása tehát a leginkább valós láncok viselésével történhet meg. Ez aztán a mesteri divatcsavar!

A láncok olyannyira népszerűek, hogy nemcsak öv formájában köszönnek vissza. A láncokkal való megjelenés népszerűsége nőtt az elmúlt évben: JW Anderson vaskos, lánccal díszített cipői letarolták a divatshow-k kifutópályáit, miközben Daniel Lee táskái és a Bottega Veneta hálós szandáljai is mind-mind láncokkal díszített slágerdarabok.

Nézzünk néhány izgalmas inspirációt, aztán pedig láncold le magad!

Forrás: vogue.co.uk