Barion Pixel Az esküvődön a fehérneműdre is gondolj – 5 dolog, amire figyelj – Coloré

Az esküvődön a fehérneműdre is gondolj – 5 dolog, amire figyelj

2023. 11. 18.

Az esküvőn rengeteg mindenre oda kell figyelni. Talán bele sem gondolsz, de a fehérnemű egy nagyon fontos pontja ennek a listának.

Ha esküvődre gondolsz, akkor a fehérnemű kiválasztása nem feltétlenül tűnik sarkalatos pontnak, pedig az! Rengeteget tud változtatni az élményen, ha a megfelelő darabban mondod ki az igent, és nem feszengsz miatta az egész ceremónián. Valószínűleg fel sem merül benned, hogy mennyi mindenre kell gondolnod, amikor kiválasztod a fehérneműd. Most összeszedtük!

1. Vedd figyelembe az esküvői ruha stílusát

Az első számú dolog, amit fehérnemű vásárlásakor szem előtt kell tartanod, a ruhád sziluettje. Például egy hagyományos pántos melltartó nem fog működni egy pánt nélküli ruhához. Ha nem érzed jól magát melltartó nélkül, próbálj ki pánt nélküli melltartót vagy fűzőt! Hasonlóképpen, ha alakformáló ruhát viselsz, a varrás nélküli fehérnemű elengedhetetlen. Ellenkező esetben fennáll a veszélye, hogy látható lesz a bugyivonalad az esküvői ruhád alatt.

fehérnemű
Kép forrása: kkshepel / Getty Images

2. Érezd benne jól magad

Az esküvői öltözködésnél a kényelem nem mindig elsődleges szempont, de annak kellene lennie, és ugyanez elmondható az alsóneműről is. Azt viseld, amitől magabiztosnak érzed magad! Néhány menyasszony számára ez azt jelenti, hogy alakformáló darabot választ, például body-t vagy magas derekú alsóneműt. Mások számára ez azt jelenti, hogy teljesen lemondanak a melltartóról. Hacsak nem vagy tanga-rajongó, akkor ne viselj tangát az esküvő napján!

3. Inkább praktikus, mint csinos

Az alsóruházatod az öltözéked alapja. Az esküvőd hosszú lesz és fárasztó. Nagyon fogod gyűlölni, ha inkább a csinosabb, de kényelmetlenebb darab mellett döntöttél, és nem a praktikus, jól tartó, komfortos mellett. A szexi fehérneműkre bőven lesz időd a nászéjszakán és a nászúton.

fehérnemű
Kép forrása: Oleg Elkov / Getty Images

4. Figyelj színére!

Lehet, hogy logikusnak tűnik, hogy fehér vagy elefántcsont melltartót viselj a menyasszonyi ruhádhoz, de ez nem mindig van így. Leggyakrabban a nude színű alsónemű a biztonságosabb megoldás, mert beleolvad a bőrtónusodba. Ha mindenképpen fehér alsóneműt szeretnél viselni, próbáld fel az esküvő előtt különböző fényviszonyok között, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem látszik át a ruhádon.

5. Teszteld!

Az egyik legfontosabb, hogy a nagy nap előtt teszteld le fehérneműdet. Nem csak az esküvői ruhával való felpróbálásra gondolunk – egy egész napig viseld őket legalább.

Forrás: Wedding Wire

Borítókép forrása: PeopleImages / Getty Images