Barion Pixel Bevállalnád? Carrie Bradshaw legvadabb, legmegosztóbb szettjei – Coloré

Bevállalnád? Carrie Bradshaw legvadabb, legmegosztóbb szettjei

2023. 03. 25.

Nem minden stílusos, ami Carrie? Ezzel biztosan sok Szex és New York-rajongó vitatkozna. De nézzük meg értékes ruhatárát a humor és a magyar hétköznapok szemszögéből.

A Szex és New York főszereplőjének ruhatárát az egész világ csodálja, olyannyira, hogy Carrie Bradshaw szettjei jobban érdeklik a nézők egy részét, mint maga a sorozat. A rendkívül értékes, egyedi ruhadarabokat és cipőket persze vérprofi stylistok állítják össze a legmenőbb divatházak és tervezők választékából, és az eklektikus kombinációkkal újabb és újabb trendeket ihletnek.

De ami a filmekben és sorozatokban, vagy épp New York utcáin menő, az egészen nevetséges is lehet a hétköznapok valóságában. Nézzük csak meg az alábbiakat és gondoljunk bele, mit kezdene velük Budapest! Rajongói Instagram-oldalakról válogattunk.

Jópofa a szoknya és a maga nemében a Pierre Cardin kabát is csodás – már ha valaki szereti a szőrmét. A csizmák az olasz luxusmárka, a Casadei logóját viselik. De mit gondolsz erről a kombinációról így egyben?

Amikor az ember egy Manolo Blahnikot húz a lábára, általában valami elegáns, kifinomult ruhával vagy egy harmonikus ruhakombinációval párosítja. Legalábbis, mi ezt tennénk, ha lenne Manolo Blahnikunk.

Carrie áttetsző szettje és egyszerű farmerje nem épp ez a kategória – földi halandók inkább olyan hétvégéken hordanák, amikor első közös otthonuk falait festik új pasijukkal közösen. Mindenképpen vagány, megosztó kombó!

Piros csíkos top sárga, ujjatlan farmermellénnyel, szürkés kék rakott szoknyával, csíkos szandállal, mindez megfejelve egy vastag bőrövvel? Az ezüstösen csillogó táska és a kemény fekete kalap, amit Carrie a kezében tart, már csak hab a tortán. Látszólag egyik darab sem passzol a másikhoz, de aki stílusikon, az ezt az összeállítást is tudja viselni.

Ikonikus összeállítás, amely többször is megjelent a sorozatban, és vidámságát imádják a rajongók. De vajon milyen lenne ebben beugrani kedvenc sarki kávézónkba a napi betevő feketéért és szendvicsért, ahogy Carrie tette. Annál is inkább megbámulnának minket, mint ahogy Carrie-t megbámulják az És egyszer csak első évadának 4. epizódjában.

Bizonyára van az a helyzet, amikor a nő annyira megszereti a várandóssága alatt begyűjtött bő ruhadarabokat, hogy azok viseléséről később sem akar lemondani. Vagy mégsem? Nem tartjuk kizártnak, hogy a mi ízlésünkben van a hiba, de a padon ücsörgő hősnő zöld szandállal, kék pöttyös sállal és kék flitteres táskával komplettírozott trapéznadrágja és felsője nálunk csak valamiféle krízis, például tisztaruha-válság vagy költözési kartondobozos akadályoztatás hatására kerülnének egy időben egy testre.

Aki stílusosan él, az stílusosan takarít. Ezt az összeállítást viszont még a sorozat készítői is poénnak szánták, legalábbis a pasztell lila gumikesztyűk alapján merjük feltételezni, és nem vagyunk egyedül ezzel a feltételezésünkkel: a takarító Carrie Bradshaw a halloweeni bulik és a közösségi média népét is megihlette már.

/divat/oltozkodes/carrie-bradshaw-divat/